onsdag, mars 26, 2008

Eh, hoppsan.

onsdag, mars 26, 2008
Letar som en tok efter elektronisk version av Mina Loys Feminist Manifesto, som jag ska läsa till på torsdag. Det verkar vara ett äkta mission impossible tills jag efter ett tag hittar en länk till ett forum där någon kopierat ett inlägg på LiveJournal där ytterligare en någon beslutat sig för att knappra in hela texten (den är inte så jättelång, men det måste ju ändå tagit sin tid). "Äntligen!", utbrister jag tyst i mitt huvud som en annan Gert Fylking och klickar snabbt på + för att bookmarka till morgondagen. Och när jag då ska lägga in den under taben "Skola" så inser jag att forumet på vilket sidan jag ska spara är postad på tillhör Stormfront. Say what, tänker ni förhoppningsvis då. Om jag säger såhär: websidans tagline är "White Pride World Wide".

Hoppla.

Måste komma ihåg att ta bort bokmärket när jag läst klart.

1 kommentarer:

Sulla sa...

Nej, du måste lägga TILL bokmärken! Allra helst det här: https://svinstian.blogspot.com.

De kallar sig själva "den nationella rörelsens Se & Hör" och ja... De är underbara. De kommenterar bland annat en Info 14-skribents sätt att utrycka sig i skrift såhär:
"Vem minns inte Timmys längtan att "hålla i något hårt", när han såg de snygga läderbögarna från SLM glida förbi i Pridemarschen."

Humor på allra högsta nivå. Eller lägsta. Man får välja själv.