onsdag, mars 05, 2008

Alla ligger med Schyfferts mamma (det är därför hon går på kryckor).

onsdag, mars 05, 2008
Men igår då. Jag träffade min blogg-chrush Sleepless vid Odenplan, och sedan satt vi i nästan två och en halv timme och lyssnade till hur många i sveriges humorelit som egentligen knullat med Henrik Schyfferts stackars mamma (alla), fick klart för oss vem som hade en fitta i ansiktet (David Batra) och vem som såg ut som ett foster (Johan Glans), fick se Jonas och Stockholms Gaykör framföra en alternativ version av Aldrig Ska Jag Sluta Älska Dig som involverade mindre älska och mer spruta (i Schyffert) för att sedan avslutas med ett överlämnande av Sveriges stafettpinne o' comedy (en buttplug som Jonas glatt tog fram ur sin egen rumpa). Ja, så hur toppar man förolämpningar av 5-åringar och skamlöst utomäktenskapligt hånglande på scen? Jo, man åker till Vajayjay Lounge och dricker drinkar för 58 spänn i sällskap av Flizan och Victroll!

Efter en bekväm taxifärd hem tänker jag såhär "ähskabakollameeeejlen", och möts av ett mail från min lärare Ulla som meddelar mig att jag inte har lämnat in mina diskussionsfrågar. "Vaddåferdiskusjooonsfrågor", undrar jag och öppnar för första gången examinations-och uppgiftsdokumentet (no comment) för att se att jahaja, imorgon har vi muntlig examination och jag ska visst läsa cirka 150 sidor och förbereda tre diskussionsfrågor med tydlig anknytning till kurslitteraturen. Så från att dricka Blackberry Amour och reda ut hångelkartor med Sleepless så blev jag, literally, sleepless. Upp i ottan, avsluta förberedelserna, till seminariet, hem, sträckläsa 300 sidor kurslitteratur som ska vara läst imorrn och nu sitter jag här och tittar på min lilla biljettrest från roasten och ba vad fan hände??.

Aldrig har man minsann tid att sitta lite hemma i stillhet och fundera på vem som var roligast under roasten, och vem sa egentligen vad och satt vi verkligen och förklarade exakt hur och varför vi försöker vänja oss vid skämt som handlar om att vi ligger med våra föräldrar för en människa som aldrig träffat oss och som blott haft någon timme på sig att acklimatisera sig till våra råa men hjärtliga tentakler?

Men vilken kväll! Trés magnifique! Oui oui! Au revoir!

3 kommentarer:

Sleepless sa...

OMG stackare! Men om det är nån tröst kan jag inte heller komma fram till vem som var roligast på roasten. När Andre Wickström var uppe minns jag att jag skrattade nästan hela tiden ("Fredrik Lindström, tolka den här meningen: Du suger!" Ahahahaha!). Men det var ju likadant med så många av de andra med.

Era råa tentakler uppskattades för övrigt mycket. Efter Jonas butt plug var det svårt att känna sig pryd över någonting längre.:)

victor sa...

sleepless: du hade inte sett the nude pix va? bara kollar, apropå tentakler, etc.

Sleepless sa...

victor: Inga nude pix har setts, nej. *grabby hands*