lördag, mars 01, 2008

Några tankar, i snackskomans land.

lördag, mars 01, 2008
Jag är lite bakfull. Så jag och Liza har laddat med 1 festpåse cheezeballs, 1 festpåse Holidaychips, två dippar, morötter, gurka, ballerinakex, 3 liter läsk och sen en pizza på det. Så medans vi sakta äter oss in i komatost tillstånd funderar vi på följande..

1. Jag utnämnde tidigare det här Melodifestivalåret till De Stora Skrällarnas År. Jag tar tillbaka det nu. Det här är till min stora förtvivlan Den Skånska Partyreggaens År. Nu senast representerad av Fronda, som glatt partyjoggar på stället och sjunger om att han har fått lön. Vilka röstar på det här, och framförallt - vad är det för fel på er? Och det här kommer ändå från en människa som röstade på Christer Sjögren.

2. Charlotte Perelli: Varför sjunger hon i en diamantbeströdd snorre? Varför har hon Afro-Dites avlagda scenkläder?

3. Är det bara vi som tycker att det är roligt att kalla Calaisa för Kanbajsa?

4. Vem vill -inte- ligga med han Pame Matsikioupodopopolous? Är det ens lagligt att vara så snygg?

5. Tar hemska Sonja Aldén anteckningar nu när Sibel, som är hälften så gammal, går ut på scenen och sjunger och klänningsfladdrar skiten ur den säkerligen självutnämnda balladdrottningen? Det borde hon.

6. Vi vet inte riktigt hur det gick till, men vi finner oss hejandes på Linda Bengtzing nu efter första omröstningen.


Nu måste jag snart gå på toa och göra plats för lite mer snacks. Hej så länge!

3 kommentarer:

MAX sa...

Jag reflekterade också över den där diamant-snoppen. Det var ju klart tydligast i början, när den zoomades in till helbild och Perellis giriga hand knöt sig runt den.

Men var det ingen annan än jag som reflekterade över hur Perellis överläpp liksom befann sig typ ett par centimeter utanför tänderna.

dinajel sa...

Nu såg inte jag hela programmet, men jag tycker Perelli blir mer och mer lik Christer Lindarw. Det är klar transavarning på Perelli.

Dessutom håller jag med om hennes läpp. Vad hände?

Plus att jag också hejar på Bengtzing!

(Det är fanimej svårare att stava till Bengtzing än till Nietzsche!)

MAX sa...

Christer Lindarw?
Menar du inte snarare Ru Paul?