tisdag, januari 15, 2008

In Dog We Trust.

tisdag, januari 15, 2008
Försöker avsluta min hemtenta men jag har ont i huvudet och mår otroligt illa. Dessutom riktigt kliar det i fingrarna efter att få sätta igång med Dogs självbiografi. Åh jag vill veta allt om fängelsetiden, Kirbyentusiasmen och jakten på Max Factor-arvingen! NuNuNu! Dog the Bountyhunter är lätt ett av mina favoritprogram på tv. Första gången jag såg det kunde jag inte lista ut om det var ett helt genialiskt program med manus eller om det var reality-tv. Det visade sig vara det senare och när jag tänker efter så inser jag att ingen skripta i världen skulle kunna skriva repliker liknande de Dog och hans asgrymma fru Beth häver ur sig time and time again.

I julklapp fick jag säsong 2 på dvd och vi kollade hela i sträck nu när vi var hos Shauns mamma, och så fort hon har skickat den hit med posten så ska jag ha Dog-maraton och kolla alla tre säsongerna och det extra långa (och sorgliga!) bröllopsavsnittet. Jag har en dröm om att åka till Hawaii och leta upp Da Kine Bailbonds och knacka på en dag när Dog och Beth är inne. Jag tänker mig att Beth sitter på kontoret och att Dog dammsuger. Så får jag förklara dem min kärlek och bli förevigad på bild med båda. Kanske är Leland eller Tim eller Duane Lee där också. Det vore the dog's bollocks (no pun intended!).

3 kommentarer:

eff sa...

Dog är lite som Dr. Phil fast mer älskvärd. Och med snyggare frippa, förstås.

Du såg väl South Park-avsnittet där Cartman tog efter Dog?

Johanna sa...

Åh jag vet! Dog är så härligt blödig också, han grinar i VARENDA avsnitt på dvd:n för s02. Det bästa är när Beth stylar sitt hår likadant!

Hahahaha, jaaaa, det var så jävla bra.

eff sa...

Tror han varit hos Larry King också. Kanske finns på YouTube.

Det sjuka är att jag brukar få utslag på folk som ska snacka vett i brottslingar på nåt överförmyndarsätt, men Dog kommer undan med det. Han har sett skiten själv, liksom. Dr. Phul har bara haft näsan i en bokjävel.

Ibland blir det lite väl mycket även för mig. Lite för hillbilly sådär.