fredag, januari 04, 2008

Hur tänkte jag nu?

fredag, januari 04, 2008
Jag känner mig stört stressad. Ska jobba hela dagen (= underhålla uttråkad 6-åring), och sedan sno hem för att snabbt fiffa och dra till 90s, där vi först ska spela mingelmusik till Mats Strandbergs bubbel-och bokmingel, för att sedan gå över till vår vanliga repertoar. Potentiell problembild: det enda 90-tal jag har hemma som inte placeras i indiefacket utan att passera gå är Kylie, George Michael, Take That och "Show me heaven" med Maria McKee. Visserligen adekvat, men några två timmars bubbel-och bokmingel är det ju inte.

Dessutom borde jag verkligen skriva klart min hemtenta (skriva klart...vem försöker jag lura, jag borde börja skriva) och några andra små ströuppgifter inför måndagens seminarium. För på måndag kväll drar vi till Liverpool och jag är inte hemma igen förrän deadline löpt ut. Jag tänkte ju såhär ungefär: "Wowawewa, jag kan ju fan skriva på min hemtenta när jag jobbar och den uttråkade 6-åringen målar, spelar spel och kollar på film", ända tills hennes mamma poängterade hur viktigt det var att vi "hittade på nåt", typ bada (ha!), skridskor (ha-ha!), eller museum (okej).

Kan någon snälla förklara för mig hur jag tänkte när jag tackade ja till jobb + jobb när jag vet att jag måste skriva allt det där? Och dessutom har en vansinnigt uttråkad sambo på halsen som vill "hitta på nåt"?

6 kommentarer:

liza sa...

jag har ju då va en packe absolute music och absolute dance här som du mer än gärna får ta med dig.....

bel hamim sa...

Men funkar inte nån av de skivorna du fick låna av mig till bröllopet? Annars kan jag snoka runt i mina skäms-lådor och se vad jag hittar där... (typ de där Maria Carey skivorna).
Ang museum, gå till slottet vetja. Tre Kronor är i alla fall öppet och det besöket går nog ganska snabbt...

Atahari sa...

Men du: tänk om den uttråkade sambon kunde a) leka och göra något med 6-åringen eller b) skriva dina uppgifter?

Synd att inte livet är perfekt. ;)

Anne sa...

för att spela mingelmusik på Mats bubbelmingel? Kan inte vara helt fel.

eff sa...

Ibland märker man med lite för tydlig tydlighet att bokstaven f och bokstaven t är ganska lika i vissa typsnitt...

Gutter mind...

Johanna sa...

Liza: Dom kom till användning! Måste överföra några av låtarna till datorn så att vi kan spela dom även när du har fått tillbaka skivorna.

Bel Hamim: Jag tog med mej Kylie och George! Haha.

Atahari: Men du har ju så rätt. Tänk om..

Anne: Nä, det var det inte. Och jag fick ju det erbjudandet när jag redan hade tackat ja till 6-åringen, så it kinda makes sense.

Eff: Kan trösta dig med att jag också läser fel när jag ser det. Det är något med typsnittet tror jag, hrm.