måndag, november 27, 2006

Insider.

måndag, november 27, 2006
Jag har så svårt att kolla på program som Insider. Det är så jobbigt att se elakingar bli ertappade, på något sätt. En vuxen karl är villig att köpa sex från en (påhittad) 12-årig pojke som pimpas ut av Insiders reporter. Han pratar om vilka sexuella övningar han kan tänka sig att ägna sig åt med 12-åringen ("om han bara är 12 kan jag ju inte sätta på honom"), och den förmodade hallicken avslöjar att han är reporter för Tv3 och att äcklot är filmad från flera håll. -"Mitt liv är förstört!", säger äcklot indignerat. Inte en tanke på hur den påhittade 12-åringen som han tänkte ha oralsex med skulle ha mått, naturligtvis. Det är såklart skitbra att man bustar vuxna män som är villiga att stämma sexträff med minderåriga, det är liksom inte okej. Och ändå, jag bara vrrrriiiider mej på soffan. Kan inte titta. Det är så sjukt pinigt och jobbigt. Bortförklaringarna är så pinsamma, och på något sätt smittar den pinsamheten av sig på reportern och hela programmet.

2 kommentarer:

dinajel sa...

Jag känner lite en av kamerakillarna på Insider och han tyckte mest det var rätt skönt att kunna sätta dit alla äckel och sleezeballs därute. Men han tyckte också att det kunde bli nästan lite väl pinsamt när dom försökte slingra sig eller typ gömma sig bakom en garderob när dom redan blivit filmade i en kvart...

Anonym sa...

Insider är ett chockerande oseriöst och förljuget program, som skapar sensationer, svartmålar människor, förvränger verkligheten och krossar människors liv för allt. Allt för att få bubliksiffror och många tittare. Självklart TROR alla som ser programmen att det ÄR som det påstås.
Insider utför INGEN undersökande journalistik. Gör INGA efterfroskningar i hur det i VERKIGHETEN ligger till med olika saker, och drar sig inte ens för att misshandla och våldta små försvarslösa barn psykiskt och mentalt, för att få höga tittar siffror. Robert Ashelberg är en pervers Hallik och en riktig snuskhummer.