måndag, augusti 21, 2006

Hög standard.

måndag, augusti 21, 2006
Jag är helt slut. "Gud vad skönt att ha SL som grannar", sa jag innan festivalens början i en tro att när man sysslar med kollektivtrafik så låter man högaktningsfullt bli att spela musik. "Mycket bättre än förra året när vi hade VoiceTV som grannar, faaaaan vad dom spelade musik högt". Alltså, VoiceTV - kom tillbaka, allt är förlåtet. SL visade sig vara den värsta sortens "fy fan nu ska vi pumpa musik kom hit och dansa allihopa WOHOOOOOOOOO glöm Spectrum, det är i SL's tält det händer, shake that ass for me SHAKETHATASSFORME". Och så Xbox.. "hallå där uppe, vad heter du? hallå, tjejer, kom ner och tävla. HALLÅ VI HAR VÄRLDENS MYSIGASTE KUDDAR HÄR", man bah klockan är 11.30 på förmiddagen, ungdomarna kommer så småningom, tagga ner för i helvete. Att göra frågerundor och styra upp tävlingar i allt detta oväsen har haft väntad effekt; jag låter som Bonnie Tyler. Funderade länge på att dra av "Total eclipse of the heart" i karaoketältet, men lade snabbt ner den idén då ingen manlig kollega ville köra "tuuurn around briiiIIiiight eyes"-delen.

Och varför tror alla kids att alla kondomer har smak? Jag lovar, om man frågar random person i åldern 12-19 vilken kondom dom vill ha så svarar 90% "vad har ni för smaker?". Helt sjukt. Helt autentisk konversation:

Kollega: "Vad vill du ha för kondom då?"
Ungdom: "Jordgubb."
Kollega: "Vi har slut på NamNam.."
Ungdom: "Okej, ta vilken som helst då."
Kollega: "Här, varsågod." *överlämnar typ en Profil*
Ungdom: "Tack! Vad är det för smak på den här?"
Kollega: "...spearmint.."

Dessutom verkar många vara helt hjärntvättade av mitt favoritprogram "Airport" som går på Femman, eftersom jag hörde säkert 30 kids referera till kondomen Easy.ac som Easy Jet. Autentiskt citat: "Jag fick en Black Jack idag, igår fick jag en Easy Jet".

Men ändå, you gotta love the svenska tonåringar. Jag är trött som jag inte har varit sedan.. ja.. förra årets upplaga av Ung 08 avslutades, men det känns ändå som att vårt deltagande i årets upplaga var ungefär en miljard gånger bättre och framförallt mår jag en miljard gånger bättre än jag gjorde då.

6 kommentarer:

Like A Bad Girl Should sa...

alltså, det här med smakerna är fan helt sickt.... jag menar, GÖR teensen inget annat än käkar kondomer??
/L.

dinajel sa...

taxidermy: jag tror man får hålla skolmaten som ansvarig för fäblessen för kondomer med smak.

Like A Bad Girl Should sa...

dinajel: hmm!

Ataharis sa...

Jag var på festivalen i lördags. Brorsan är med o jobbar för nån ungdomstidning och det var tvunget, tvuuunget, att lämna en cd-skiva i nåt tält. Jag har aaaaaaaaldrig känt mig så lastgammal med mina snart 28 år, som jag gjorde i den alldeles för höga musiken bland alla 16-åriga kidz. (jo, jag tror det ska stavas med z. Det gjorde det inte på min tid, när tnaten var ung. Vilket uppnebarligen avr längesen)

Anonym sa...

Chefen är nöjd att höra att du är nöjd med årets 08. Du behöver inte rapportera på nåt annat sätt än via bloggen. Det är det nya.

Pelle

Anonym sa...

Att lägga tonvikten och referensen på en kondom till dess smak avdramatiserar dess laddning, och gör den mer tuggummi-lik. Eller så är det så att ungdomar inte använder allt för mycket kondomer dessa dagar. Och 19 år, där lade du ribban lite högt kanske?