torsdag, november 03, 2005

MTV Europe Music Awards, del 1.

torsdag, november 03, 2005
Konstaterat hittills:
-> Röda mattan-delen är som vanligt rätt tråkig och jag fattar inte hur alla manliga artister orkar vara sådär jävla kåta och brunstiga och prata om hur mycket de gillar kvinnor för att sedan skamlöst pinsamt stöta på MTV-tjejen som intervjuar dom.

-> Som vanligt är de enda bra videorna nominerade i Best Alternative och jag är nästan beredd att satsa pengar på att System of a down vinner den kategorin. För så dålig smak har folk som tittar på MTV (undantaget är naturligtvis yours truly som helst skulle se Goldfrapp vinna allt, inklusive Best Male).

-> Shakira ser så sjukt dassig ut i håret.

-> Black Eyed Peas, vad fan är dealen? My hump, my hump, my hump? My lovely lady lumps? Groda + botox + lovely lady lumps = Fergie.

-> Black Eyed Peas, VAD FAN ÄR DEALEN? Will I Am (fyndigt så det förslår, det där artistnamnet) har tydligen signat Fergie för ett soloalbum. För det första: Fergie är världens läskigaste kvinna och det enda skälet till att man inte får direkta psykiska men varje gång hon dyker upp på tv är att hon liksom kamoufleras lite av de andra medlemmarna i bandet. För det andra: Jag klarar inte av hennes röst längre. Så det hjälper liksom inte om man sätter en påse på hennes huvud, det kan bara gå åt ett håll: rea-backen.

0 kommentarer: