onsdag, november 09, 2005

Finns i sjön.

onsdag, november 09, 2005
Men nu hörrni: (saxat ur Aftonbladet)

"Morten Pedersen, 32, från Danmark har sett speldjävulen i vitögat. Han spelade bort sin fru, sitt hus och sina barn på nätpoker - och sitter nu med en skuld på över en halv miljon kronor."

För det första: på vilken nätpokersajt får man lämna sin fru som insats istället för pengar?
För det andra: spelade han bort dom i den ordningen? Varför satsade han frun före huset? Fan vad sur man hade blivit om ens make ba "Du, jag spelade bort dej på poker, hoppas att det är okej. Det stog mellan dej och huset.. och jag gillar verkligen huset."

8 kommentarer:

emma sa...

hahahahahah XD XD XD

gud johanna. skriv en bok. snälla.

Eline sa...

Du ser!
Nu skulle du sälja sex exemplar!

0taxidermy0 sa...

sju!

Anonym sa...

xgnnjag tjöpper 2.

/vic, berlin

Dartanjang sa...

Ge mig en också. Sedan vill jag att du startar en spelsajt som kör finns i sjön och att man får satsa vad somhelst ink fru, barn och kanske till och med andras ägodelar.

insolens sa...

alltså, i love your blog och har nämnt den i min blogg, eftersom den får mig att gapskratta. jag hoppas att det är okej? (nu kände jag mig som victoria silvstedt, med min svenglish, hoppas du har överseende.)

Anonym sa...

Det verkar ju inte som om du förstår vad dom menar. Men eftersom du läser Aftonbladet, som är en jävla skitblaska, så kanske du inte har något bättre för dig än att vara ironisk.

Johanna sa...

Anonymous: Det verkar ju inte som om du förstår vad jag menar. Men eftersom du läser min blogg, som är en jävla skitblogg, så kanske du inte har något bättre för dej än att vara dum i huvet.