tisdag, november 18, 2008

Zombie.

tisdag, november 18, 2008
Jag har varit tvungen att fly mitt eget hem eftersom mina grannar borrat som vore de påväg till andra sidan jorden sedan kl. 08.20 imorse. Det är alltså grannarna över mig som river ut hela sitt badrum, det konstaterades när jag nu lämnade huset och såg tunnorna med turkost kakel och cementsjok som lite stillebenskt stog bredvid ett gammalt badkar. Då håller dom säkert på minst hela veckan ut. Good times! I kombination med att bäbisen i lägenheten under (som hittills inte gjort ett ljud ifrån sig) vrålade oavbrutet mellan 01.00 och 03.30 cirka så är jag väl inte direkt på topp idag. Kan någon vara snäll att evakuera mig tills badrummet är klart och bäbisen fyllt 5 typ?

4 kommentarer:

Annelie sa...

Mitt badrum renoveras också, men lyckligtvis har jag inga grannar under mig :-)

Johanna sa...

Haha, tur för de icke existerande grannarna!

TheManual sa...

Uack! Hatar oljud från grannar. Ingen i min närhet som renoverar, men jag huserar i en galet lyhörd kåk. Följdaktligen blir jag väldigt irriterad då grannen ovanpå tex prakisterar något så till synes oskyldigt som att gå från ett rum till ett annat. Då vibrerar nämligen hela mitt vardagsrum. Du kan ju bara gissa hur det är då de ligger lite med varandra...

Vilket är det värsta missljudet från en granne? Renovering, barnskrik, fest, liggning...?

Johanna sa...

Hmmm... bra fråga. Just nu är mitt självklara svar: borrljud! Arrrrgh. Hade en granne som startade sina tidiga morgnar med att mixa sig en typ smoothie eller nåt i vår gamla och extremt lyhörda lägenhet. Jag trodde på allvar att det var en borr och tyckte därför att han var helt störd som borrade kl. 06 på morgonen.

I och för sig är det ju helt galet irriterande att lyssna på folk som har fest när man själv ligger och försöker sova..