torsdag, november 20, 2008

Hej tomten.

torsdag, november 20, 2008
Jag tycker inte om att svara när det ringer på min hemtelefon. Det känns liksom som om det 9 gånger av 10 är nån asjobbig jävla försäljare eller min digitaltv-leverantör eller bredbandsleverantör som ringer och vill att jag ska uppgradera mina abonnemang. Men ofta jag tänker gör det! Jag har dåligt samvete över det här och försöker liksom peppa mig själv till att svara när hemtelefonen ringer. Men för någon dag sedan fick jag vatten på min kvarn när det ringde och jag - självpeppen var påtaglig - glatt svarade "Hallå?". I luren var det tyst. Sedan gick en inspelad kvinnoröst igång och sa "Congratulations, you've just won a Caribbean cruise..". Jag bara *paniiiiiiik* och slängde på luren. Nu är jag liksom tillbaka på ruta ett igen. Måste. Skaffa. Nummerpresentatör.

4 kommentarer:

eff sa...

Äru med i NIX-registret? Om inte, gå med för helvete.

De enda som ringer hit som jag inte har kontrakt med är undersökningsföretag. Det är kanske en gång i månaden max och de avpolleteras snabbt.

NIX. It's a good thing.

Johanna sa...

Jag veeet, jag måste. Men det är så jävla krångligt för mig med mitt extremt dåliga minne att komma ihåg att ringa det där andra bekräftelsesamtalet som man ska göra typ 3 dagar efter man ringt första gången. Varför gör dom det så krångligt? Buhuu. Vet inte hur många gånger jag ringt och sen har jag glömt det där andra jävla samtalet.

Obs. Svarade imorse när det ringde. Då var det digitaltv-leverantören. Jag ba "eh Johanna är inte hemma, hon är på jobbet".

eff sa...

Du får väl ett brev hem från NIX när du anmält? Det fick jag. Då när du får det ringer du på stubben. Sen är det klart.

Annars kan du blogga om att du anmält dig, sen när du kollar in här vilket du så klart gör minst tolv gånger om dagen ser du det och påminns. Lapp på ytterdörren, lapp på musen (valfri mus) etc.

I believe in you!

Pang sa...

Kopplade helt sonika ur min hemtelefon. Inte saknat den en enda gång. Fan inte ens mamma använde den längre...henne har jag på fejjan..