torsdag, november 13, 2008

Det kanske är den dåliga energilampans fel?

torsdag, november 13, 2008
I min ljuva ungdom sa en gång en kille jag dejtade att det första han hade tänkt på när han såg mig var "ditt röda hår, dina blå ögon och dina vita tänder". Ba *swoon*. Nu iallafall när jag stog och borstade tänderna så slog det mig att av dessa tre faktorer återstår bara en. Håret har en ny färg, men ögonen är fortfarande blå. Och mina tänder, dom ser ut att tillhöra en kedjerökande kaffesörplande tant. Hallå! Vad hände med mina vita tänder?! När jag drar till Hawaii är det jag som stormar in på Sephora och köper upp en livsförbrukning av whitening strips, det säger jag bara. Jag tänker: Ross i Vänner vars tandblekning gjorde att hans tänder lös i mörkret. Så ungefär. Då blir man dessutom lätt att identifiera i krogdimman!

Jo förresten, glömde jag säga att jag är klar med min tenta? Min sista tenta någonsin? Eller i ärlighetens namn kanske min näst sista, om jag får göra omtenta alltså. Jag ska fira genom att lyssna på Hearts Barracuda och sedan sova! Ain't no party like my nana's tea party, som det heter.

9 kommentarer:

Jenka sa...

nämen grattis! :)

TheManual sa...

Hey, ho!

eff sa...

Bra jobbat.

Och kolla på klingon-Boggle. Skaru. Föfan.

Ingrid sa...

Men hallå - ÄR du inte en kaffesörplande tant? Kanske inte kedjerökande, dock. Själv ska jag gå och laga ett begynnande hål i en tand - 645 spänn:(. Grattis till tentan.

/Chipsid

P.S. Vem var killen?

Saturnine sa...

Grattis till tentan! Jag höjer min colaburk till en skål ;D

Johanna sa...

Jenka: Tack!

The Manual: w00p w00p!

Eff: Tack du. Ska kolla!

Ingrid: Tant - i allra högsta grad! Kaffesörplande - sådär! Tandläkaravgifter suger, men man får tänka på hur illa det skulle se ut om dom ramlade ut allihopa. (det var Markus)

Saturnine: Tack och skål!

Anonym sa...

Det första man ser nu är ljuset av din bildning samt auran av din level. Och vem vill se ut som amerikanska flaggan anyways?

Johanna sa...

Åh Anonym, du har så rätt, så rätt! Blir alldeles gråtmild.

Johanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.