torsdag, mars 29, 2007

Sex, lögner och folktandvården.

torsdag, mars 29, 2007
Jag är sämst på att avsluta relationer. Inte känslomässiga relationer, det är väl bara att sluta ringa (haha!), utan kund/leverantörsrelationer. Kan för mitt liv inte ringa upp t.ex ett telefonbolag eller en internetleverantör och säga upp tjänsten, jag vet inte varför. Jag är absolut inte konflikträdd sådär i vanliga livet (det som inte utspelar sig i telefonköer), men jag tycker att det är skitjobbigt att bli ifrågasatt av någon liten parvel i kundtjänst som inte bara kan acceptera ett vanligt jävla nej.

Därför är det nu med stor ångest jag kokar ihop världens plan för att kunna stövla upp till min privattandläkare som jag gått till de senaste 15 åren för att be henne att sluta skicka kallelser till mig. Jag skulle kunna göra det enkelt för mig och säga "hörrudu, jag är inte intresserad av att gå till en tandläkare som tar 750 spänn för en vanlig undersökning, som debiterar om man inte avbokar två dagar före och som skickar kallelser trots att man sagt att man ska återkomma för att boka tid för att slippa bli debiterad när brevbäraren bestämmer sig för att ge min kallelse till någon stackars granne". Det skulle vara enkelt. Istället kommer jag säkert ljuga mig blå i ansiktet och hävda mycket mystiska skäl till detta beslut. Jag drar mig inte för att hävda att jag ska flytta utomlands, så illa är det. Den ursäkten har jag för övrigt använt för att avsluta ett gymmedlemskap en gång.

Så, ingen mer privattandläkare, nu ska jag progga loss med folktandvården istället.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag föreslår folktandvården i Hornstull. Signell är din kvinna. Det var hon som sa följande till mig. "Pelle, du borstar tänderna som en nioåring...i en reklamfilm. Du SKITER ju helt och hållet att borsta framtänderna ordentligt Nästa gång du kommer hit kommer det inte gå under 2000 spänn om du inte skärper dig, skaffa en eltandborste och koncentrerar dig när du borstar tänderna. Det är mitt sista råd"
Marie Signell skräder inte orden, Hon är byggd av titan och opererade proggbarn i käften med hammare och skära redan på 70-talet. Och hon tänker inte sluta.

dinajel sa...

Prova att säga att du ska flytta till Jemen. Det funkade ju för Chandler.

I övrigt så rockar folktandvården. Jag har gått dit i hela mitt liv och jag har aldrig haft ett hål. (Kanske är dom bara dumma som missar alla hål iofs... :/ )

Like A Bad Girl Should sa...

Men I hate folktandvården.
De typ spenderade en timme med att rota i min käft, sa "vi akn inget göra för våra redskap är för dåliga, så du måste gå till en specialist och betala sjutusen kronor för det, och betala för den här tiden där vi åstadkom absolut inget alls, inte ens röntgenplåtar." Sedan gick ajg till en privattandläkare och det visade sig att man inte behöve uppsöka sjutusenkronorsspecialisten för att göra en jävla rotfyllning. BLÄ.