fredag, september 18, 2009

Ta det piano.

fredag, september 18, 2009
När vi flyttade in här för några år sedan så dealade vi med idioterna vi bytte lägenhet med. Dom fick vår ascrappiga gamla tvättmaskin och vi fick deras gamla ostämda piano. Det var på det hela taget en ganska bra deal för oss just då.

Några år senare tycker vi bara att det där dammiga gamla pianot tar en massa plats. Så "vi" lade ut en annons på Blocket. Jag använder begreppet "vi" mycket löst här, jag hatar nämligen Blocket. Så fort man lägger upp en annons där så attraherar man all världens idioter. Inför vår flytt hit så lade jag upp en massa möbler på Blocket och folk som hörde av sig var så jävla knäppa. De skulle pruta typ 75 %, köpa möbler som inte ens existerade i annonsen och en kvinna försökte vid ett tillfälle köpa gardinerna som syntes i bakgrunden på bilden. Efter mycket om och men så svor jag att aldrig sälja något på Blocket igen. Nu påminns jag om varför.

Trots att det i pianoannonsen står att man bör höra av sig via mejl vaknade Shaun med typ sex missade samtal. En galen kille i Kista ringer och vill veta vart vi bor (står i annonsen), hur stort pianot är (står i annonsen) och exakt hur mycket det kostar att hyra en bil på OKQ8. Hur stor är förresten bilen man kan hyra? Hur många km ingår? Liksom, om du fattar att vi ger bort ett piano då måste du ju kunna läsa. Läs inte bara annonsrubriken, utan läs själva annonsen också ditt spån! Eftersom du har hittat annonsen så kan du dessutom uppenbarligen använda en dator + internet. Varför inte gå in på okq8.se och kolla priserna på hyrbil där? Du har ringt på en Blocket-annons, inte kommit till mackens växeltelefonist! Jeez.

0 kommentarer: