torsdag, september 17, 2009

Modä.

torsdag, september 17, 2009
Två saker fullkomligt förhäxar mig med Idol. Det ena är Laila Bagges hår. Liksom, hur mycket är äkta och hur mycket är låtsas? Jag chansar på 40/60, fördel låtsashåret. Får känslan av att hon har typ fem hårstrån, men att en rätt begåvad och antagligen smått frustrerad hårstylist lyckats worka sin magic med enastående resultat. Och när vi då är inne på stylingen - vem gör indietjejstuperingen på henne? Var det hennes egen idé eller jobbar det ett gammalt Broder Daniel-fan i sminket på Fyran?

Det andra är Andreas glittriga munkjacka. Första gången jag såg den så utbrast min inre evigt pågående monolog ett högljutt "fan, har han på sig paljettkavaj??!". Ända tills jag såg luvan och mysbyxematerialet så tänkte jag att shit, modebloggarna har oss verkligen i ett järngrepp. Nu undrar jag liksom vart man ens hittar en jävla munkjacka täckt i paljetter? The gay Ed Hardy store eller?

2 kommentarer:

Katarina sa...

Överlag har jag funderat mycket på kläderna juryn har på sig. Ser det inte lite ut som att de fastnat anno 1998? Typ? Kanske 1995 till och med om man tänker efter.

MC sa...

HAHA! Jag är också helt fascinerad av juryn! Laila är ju nån typ av häxa, hon ser ju helt galen ut. Lovar att hon aldrig blinkar. Sen han med stone-fejset och munkjackan och sen Anders! Jättebabyn!