söndag, december 03, 2006

Kiss & Tell.

söndag, december 03, 2006
Alltså denna jävla Jason Alexander. Han var gift med miss Britney i typ tre dagar innan fylledådet annullerades illa kvickt och nu när Brittan skiljer sig från K-Fed så verkar det inte finnas någon hejd på expertkommentarerna från denna ex-man. Som om han blevo expert på all things Britney för att han var gift med henne i tre dagar! Herregud, om man bortser från det geggiga fyllesexet de eventuellt hade på sin bröllopsnatt så måste det ju finnas hotellstäderskor som spenderat mer tid med Britney Spears än vad Jason "nej-det-är-inte-jag-som-är-George-i-Seinfeld" Alexander har gjort.

Här kan man läsa att Britney är bisexuell och har plastikopererat sig. Det vet Jason Alexander. Han har ju varit gift med Britney i tre dagar! Klart att han vet att hon fettsög sig ett sisådär år efter att de spenderade en blöt helg i Las Vegas tillsammans. Klart Britney ringer och berättar det för honom, han som verkar så pålitlig och verkligen håller käften så fort minsta lilla lokaltidning erbjuder honom en måltidskupong på Wendys mot lite skvaller.

Och här kan man få ett expertutlåtande om hur bra Britney är i sängen. De hade säkert sex hur många gånger som helst under fyllehelgen, och omdömet påverkas inte alls av alkoholintag eller det faktum att det var en jävla bondlurk med pottfrilla som fick ligga med en skitsnygg popikon. Med största sannolikhet skulle Britney kunnat däcka i sängen efter lite hångel och tidigare nämnda bondlurk skulle ändå bedöma det som bra sex eftersom Britney är:
1. ljusår snyggare än de lokala tjejer som efter 25 tequilashots kan tänka sig att ligga med Jason och hans pottfrilla
2. en härlig omväxling till de lokala kossor som efter 25 tequilashots kan tänka sig att ligga med Jason och hans pottfrilla


Grejen är såhär: Britneys stab lät henne vara gift med K-fed i över ett år. De lät henne inte vara gift med Jason Alexander i mer än tre dagar. Det tycker jag är ett ganska bra mått på hur obetydlig deras relation var och motiverar på inget sätt att man som nöjesjournalist på någon tidning eller tv-kanal kontaktar denna man för expertutlåtanden. De motiverar inte heller varför tidningar som Aftonbladet och Expressen köper in notiser från andra tidningar och tv-kanaler där Jason Alexander får göra expertutlåtanden. Jag har inget emot en saftig kiss & tell, men i det här fallet så var det ju knappt någon kiss och alldeles för mycket jävla tell. Snälla Jason Alexander, håll käften.

3 kommentarer:

eff sa...

Haha. Själv har jag gått runt och sådär halvskrivit ett fejkat satiriskt reportage med den där Alexander i huvudet. Reportage av typen "mycket djuplodande," där han drar en massa slutsatser baserat på deras långa tid tillsammans och deras djupa samhörighet under det långa äktenskapet.

Men att Aftonbladet och Expressen köper in det är ju ganska enkelt. Till och med du länkar till vardera sajten och genererar unika träffar som i sin tur genererar annonsintäkter. It's all 'bout the Benjamins. De tjänar inte de feta pengarna på god journalistik utan på gegget som stora delar av hoi polloi verkar gilla. På senare tid känns det som kampanjartiklar och liknande bara finns där för att rättfärdiga skvallerdelarna som tar upp mer och mer plats ju längre tiden går.

Anonym sa...

haha tycker du att han är lik George Costanza?

Johanna sa...

Eff: "Djupa samhörighet" är verkligen ordet. Klart att det är därför de köper in det, och ingen av "artiklarna" har satts med rubriken "Britneys ex-man bla bla bla", vilket bara gör mej mer övertygad om människans menlöshet. Om han inte ens får vara med i rubriken, hur värd är han då?

Linda: Hahahahah, nej, men George Costanza heter också Jason Alexander.