lördag, januari 08, 2011

Tittarstorm! Tittarna rasar! Tittarna sågar!

lördag, januari 08, 2011
Det finns inget härligare än en riktigt tittarstorm, om du frågar mig. Älskar att folk blir så upprörda och indignerade över för samhället urviktiga saker som klädesplagg, sketcher och cirkusnummer.

Nu senast rasar det tydligen en tittarstorm med anledning av Andreas Weises "sexskämt" i gårdagens Let's Dance.

Andreas Weise går över gränsen för vad som är etiskt försvarbart,


rasar signaturen Nina.

Själv spanade jag in reprisen till mitt frukostägg och skämtet gick mig helt förbi. Alltså jag såg att alla skrattade och torkade sig i ögonvråna sådär som man gör när någon bara sagt något som är för tokigt, men jag kunde inte dra mig till minnes vad som faktiskt sagts. Tur att Aftonbladet rapporterar om tittarstormen och bistår med det aktuella klippet då!

Så, vad säger Andreas Weise som orsakat sådan raseri bland tv-tittarna? Låtom mig förtälja! Med anledning av kommentaren från Tony Irving där han bad Weise att hålla munnen stängd när han dansar replikerar Andreas att han är lite förvånad över att Tony vill att han ska stänga munnen.

Du kanske väntar på själva sexskämtet nu? That's it! Varken mer, eller mindre.

Det är ju inte utan att man undrar hur signaturen Nina lever sitt liv, när detta är att gå över gränsen för vad som är etiskt försvarbart.


EDIT: Så jäkla kul när man kollar artikeln med bildetexten "Här hör de snusket - hela juryn baxnar efter Andreas Weises fräcka sexanspelning till Tony Irving" under en bild på en tjoande jury, och Weises avbön där han säger att skämtet var plumpt och gick över gränsen. Man skulle ju kunna tro att Weise dansat fram och smackat snoppen i ansiktet på någon av jurymedlemmarna, minst.

6 kommentarer:

Oscar sa...

Hahaha, magnifikt!

MW sa...

Jag tyckte att det var rätt skoj. Men bögskämt kanske skrämmer den fredagsmysande Svenssonfamiljen?
Annars är jag imponerad av Tina Thörner. Trodde hon skulle vara rätt trist men jädrar i min lilla låda vilken närvaro, utstrålning och dialekt!

Johanna sa...

MW: Alltså, jag tycker att det var sådär skoj. Men inte på grund av det påstådda chockvärdet, hehe. Jag tror att du har rätt.

Tina Thörner heter liksom Tina Thörner. Jag tycker det räcker för att bli imponerad!

CINDERALLEY sa...

Jag vet inte ens hur Andreas Weise ser ut, men jag ser framfor mig hur han dansar fram och smackar snoppen i ansiktet pa juryn. Magnifikt, indeed!

Sandra sa...

Jag förvånades mest över hur många som hade skrivit den här sortens kommentarer:

"Lagom roligt att behöva förklara sexskämt för sin fyraåriga dotter!"

Eh...hur är man funtad som förälder om man faktiskt sätter sig och förklarar vad som menades med skämtet???

Johanna sa...

Cinderalley: Jag tror eventuellt att det kan bli ännu roligare om du bildgooglar den tvålfagre Weise!

Sandra: Hahaha, jag veeet. Folk alltså. Helt störda.