måndag, januari 31, 2011

Då hjälper inte ens svindyra droppar från Guerlain.

måndag, januari 31, 2011
Skön man är när man kommer på sig själv med att ha något som närmast liknar dåligt samvete för att man inte är Härlig Äkta Kvinna. Tänker typ Marilyn Monroe som ba "åh jag sover endast i några droppar Chanel No 5".

Själv sover man i randig stortröja från Monki och skotskrutiga flanellbyxor i färger som inte matchar ens med den grövsta färgblindheten till hjälp.

Men have no fear, fellow suffragettes, ty sedan skärpte jag mig alltså och bara embraceade mitt sunkiga missmatchade urkvinnliga jag.

7 kommentarer:

CINDERALLEY sa...

Hmmm. Jag gor tvartom och overmatchar - vilket inte heller ar nagon vacker syn. Sover i leopardsockor och leopardpyjamas i leopardmonstrade lakan. Vaknar pa morgonen och tar pa mig mina leopardtofflor och leopardmorgonrock.

Det ar precis lika hemskt som det later. Men inte mitt fel att alla envisas med att ge mig varma leopardmonstrade plagg i julklapp hela tiden.

Johanna sa...

Haha, jag tycker att det låter helt sjukt fab! Borde helt klart styra upp önskelistorna till nästa jul.

Mikaela sa...

Men det är för att det är kallt hos er...aaight? Jag menar...kläder som vrider sig och korvar sig kring kroppen är ju ungefär lika bekvämt som att sova i en Tauntaun med förstoppning.

Johanna sa...

Ja, är påpälsad för att det är kallt! Måste i Monkis försvar säga att den där tröjan är så megastor på bredd och längd att den verkar helt opåverkad av mina nattliga rörelsemönster. Annars är jag en sådan som vaknar med nattlinnet snörat runt halsen, ut och in. Typ!

Jenky sa...

Det där låter typ som jag när jag sover också. Med enda skillnaden att jag ibland glömmer att byta om från de där rosa för korta fleecebrallerna, tjocka röda julstrumporna med julgransbroderi på sidorna och största fyrkants-t-shirten i stan och går till tvättstugan i dem. Det är när jag försöker pressa ner julstrumporna i mina svartvit-rutiga ballerinaskor som jag inser att det kanske ser lite "håll er undan från konstiga tanten på gården"-aktig ut och måste byta om. Liksom. Kan man inte bara få se lite ful ut ibland. Tur att tvättstugedag åtminstone är en socialt accepterad ursäkt till miss match! Ja.

Jenky sa...

Dessutom: det är ju kallt ju!

Bel Hamim sa...

Mjukiskläder 4 life! På dagtid är du den mest tjusigt klädda i hela min vänskapskrets. Alltid fin, alltid snygg, alltid feminin.