måndag, maj 25, 2009

Nu är det faktiskt rätt synd om mig. Svält och såntdärnt kan man ju ändå stå ut med om man har snyggt hår och är rynkfri. Är rätt säker på att Bob Geldof håller med faktiskt.

måndag, maj 25, 2009
Jag ser ut som ett jävla härke i håret. Fruk-tans-värt. I helgen ska jag till Berlin och fira min födelsedag. Då vill man ju va tipptopp va. Eller ja, i mitt fall så är det för tillfället bara håret som över huvud taget har en chans att kvala in under epitetet tipptopp så det är där jag lägger ribban. Men nej, då har inte min frissa några lediga tider förrän på tisdag nästa vecka! Tisdag! Nästa vecka! Då är jag ju hemma igen! Alltså buhuuu. Min lugg är aslång och jag kommer att vara tvungen att frissa till den så att Viskan, Ättran, Nissan och Lagan som gjort en surprise visit i min panna är synliga för alla och envar. Varenda tysk jag träffar kommer ba "Ja ja, die Schwedische Mädchen mit dem asfulen Haar und dem tiefen Rynken im Pannen, Ja! Sie kann Ich nicht vergessen!".

Ångezt.

7 kommentarer:

Annelie sa...

Det där var typ den längsta rubriken på ett blogginlägg någonsin. Typ.

Huskatt sa...

Du skojar, men det är ju inte roligt egentligen. Klart man vill vara fin och allt det när man ska iväg. Trist.
Funderat på att hacka av det värsta själv? Bara extremt lite...

Linda sa...

Du. Här sitter jag med en fyra centimeter lång råttfärgad utväxt och jag har inte ens råd att prioritera ett besök hos min frisör just nu. Att jag ska föda precis när som helst försvårar läget ytterligare, dels för att det inte är jättenice att sitta där i massa timmar när man behöver pissa hela tiden och dels för att jag har en kroppshydda som är helt bisarr jämförelsevis... Så utseendemässigt är det mest synd om Mig. Du kommer dessutom iväg till Berlin som tydligen ska vara übernice...! (Och gratulerar så innerligt i förskott!)

anna sa...

bob geldorf... hihihihi... hiihih...
men rynken im pannen är säkert råhippt i berlin! du kan ju måla dem i regnbågens färger o göra succe på ngn fräsig (woot... fräsig!? vem, utom jag, under 75 anv det ordet liksom..) klubb! go berliner!

eff sa...

Bob Geldof ser ju ut som en jävla armhåla, så han lär hålla med som fan.

Sen har jag svårt att tro att hudvecken är så Marianergravsdjupa som du får dem att låta. Givetvis bör de fyra skaffa en blogg tillsammans.

eff sa...

Arbetsnamn: "I Djupa Veck", alt. "Fyra Fåror".

Victor sa...

Well, hade du varit har i nevvan hade du kunnat planka in pa Astor Place och fa en ny frisyr pa 15 minuter, for 15 dollars. Granted, de klipper lite som de sjalva vill, men det ar effektivt.