söndag, maj 24, 2009

Mitt eget Se&Hör.

söndag, maj 24, 2009
En gång för alla, nu måste detta redas ut innan min DOOL-hjärna förtvinar av mindervärdeskomplex: Micke Persbrandt är ihop med Sanna Lundell. Ulf Lundell är alltså svärfar till Micke Persbrandt. Ulf Lundell är i sin tur ihop med Mikael Rickfors dotter, vilket gör Micke Rickfors till Ulf Lundells svärfar. Har jag glömt någon nu?

6 kommentarer:

karibien sa...

... och precis där... finns orsaken till att jag inte läser skvallerpress. Eller lyssnar på svensk gubbrock. Eller längtar efter svenska filmer.

Det blir i och för sig praktiskt för arrangörer av branschfester som grammis och bagge när tjocka släkten ryms på ett halvdussin stolar.


Tack för en kul blogg förresten, jag hittade nyss hit och lade genast till dig bland favoriterna i rss-läsaren

/K

Virvla sa...

nja, lundell är ihop med ulrika rickfors som är mikael rickfors systerdotter. sanna lundell har även barn ihop med wille craaford :)

Huskatt sa...

Det där blev allt för snurrigt för mig...jaja, bara de är lyckliga så, vad spelar lite inavel för roll :)

Skraphogen sa...

Karibien: Man sparar på portot till inbjudningarna också! Det är ju döpraktiskt. Varsågod och välkommen hit! Hoppas att du stannar kvar!

Virvla: Gud, jag skulle ha frågat dig direkt från början. Klart du har koll på Lundell-klanen! Har hon barn med Wille? Då har alltså Josefin Crafoords son Sanna som f.d låtsasmamma! Åh herre, vad komplicerat det blev.

Huskatt: Nä, det är väl bara härligt!

Virvla sa...

ja, självklart har jag koll på min lundell. jag tror dock hans söner håller sig ifrån kändisar. en av sönerna har jobbat på petsounds i en evighet men det var ett tag sedan jag var där så jag vet inte om det gäller än.
något mer du vill veta? ;-)

Anonym sa...

Ulf Lundell var inte tillsammans med Mikael Rickfors dotter utan Mikaels systerdotter! bara så du vet:)