fredag, maj 22, 2009

Jag orkar aldrig blogga musik.

fredag, maj 22, 2009
Men jag kan ej sluta lyssna på denna låt. Dryga nio minuter har aldrig flugit förbi så snabbt. Vilken hångellåt va?! Man börjar titta förföriskt på allt i ens närhet när den går igång. Själv har jag hittills försökt få till det med några sängkuddar, en pocketbok och grannens dvärgpudel. Ingen verkade i ärlighetens namn särskilt sugen. Måste vara pannrynkorna.

Mvh,
xpmf-84-217-14-192-4168581

6 kommentarer:

Linda sa...

Den där bilden på Gordon Ramsay får mig att tänka på rumpnissarna.

Är det måhända någon som gjort dig extra självmedveten eller har du bara en sådan vecka...?

eff sa...

PS: Jag HATAR Spotify-länkar.

Skraphogen sa...

Linda: Haha! Det hade jag inte tänkt på. Nä, det är bara en sådan vecka. Går nog över snart!

Eff: Men vad ska man göööööra då? Jag hatar LastFM och låtjäveln finns inte på YouTube och såntdär finlir med nedladdningsbara filer alt streaming det kan jag bara inte med!

eff sa...

Nä, jag vet, skitstöriga alternativ. Det är mest det att med länktexter som typ "den här låten" fattar man ännu mera noll. Och jag är så jävla nyfiken.

På jobbet, t.ex. har de blockat Spottan totalt. Man får ba "F U" tillbaka.

Skraphogen sa...

Va? Blockat Spottan? But whyyyyy?? Skall i fortsättningen skriva ut låt + artist så du inte drabbas av hjärnblödning om du läser på jobbet. Man är ju omtänksam va. (låten i det här fallet = You're in my eyes (discosong) av och med Jarvis Cocker)

eff sa...

Tja, vi räknade lite kort på det och insåg att det under ganska många timmar på arbetstid så drog nog Spotify-lyssnandet en sisådär 100-300 megabit per sekund. Utöver alla annan trafik dårå. Miket penkar.

Tack för omtanken!