tisdag, juli 26, 2005

Tuttmyteriet på Bounty.

tisdag, juli 26, 2005
Hur kommer det sig att så fort man pratar om kroppsideal så säger alltid alla "ja och så ska man vara smal och ha stora bröst". Alltså ursäkta mej, men stora tuttar har väl inte varit inne sen typ.. 80-talet? Stora-tuttar-idealet är bara en MYT och jag känner att vi måste prata lite om den myten nu.

Okej, idealen säger att vi ska vara smala, alla kändisar är smala och på HM krymper storlekarna snabbare än en ulltröja som tvättats i 580 grader, men stora tuttar liksom. Sen närdå? Dom enda "förebilderna" som har stora tuttar är typ porrtjejer och Pamela Anderson (och vilka jävla förebilder), alla andra kändisbrudar har liksom små tuttar. Seriöst. Dom har iallafall inte D-kupa. I'm sorry. Alltså många kändisbrudar har implantat, men dom skaffar liksom aldrig supertuttarna Allan. Dom är bara så jävla nerbantade att dom måste skaffa implantat för att tuttarna inte ska gå inåt. Så dom planterar små fasta och runda B- eller C-kupor, men faktum kvarstår att jättetuttarnas tidsålder försvann med Don Johnsons sex-appeal. Och ändå hör man tjejer med mindre bröst säga "ja men du har ju iallafall stora bröst" när man klagar över sin vikt eller whatever, som om det är något bra. Inga kläder görs för tjejer med stora tuttar! Alla med större storlek än C-kupa måste köpa bikini i specialbutiker! Lägg av nu! Stora tuttar är INTE idealet såvida du inte siktar på att bli Bingo Rimérs nästa flickvän och vem fan gör det?

Det är inte synd om smala tjejer med "små" bröst, det är ju för fan dom som är idealet, det är för dom samtliga kläder designas och tillverkas, och det är efter deras kroppar som samtliga trender skapas. Så lägg av med att klaga nu, jäkla gnällspikar.



Imorgon måste jag fixa nytt leg. Mitt går ut på onsdag. Snark.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du ska komma nån vart i hollywood så bör du vara blond och ha stora bröst.

Johanna sa...

Eh, nämn gärna fler än två skådisar som kommit "nån vart" i Hollywood de senaste 5 åren genom att vara blonda och ha stora bröst? Jag antar nu att "nån vart" inte innebär Playboy och mjukporr, utan en rätt framgångsrik film/tv-karriär.