måndag, oktober 05, 2009

I HATE YOU BLAAAAKKKKEEE!

måndag, oktober 05, 2009
alexisJag trodde kanske att det var mitt dagliga samröre med tonåringar som gjort att jag är som besatt av alla de tonåriga Barbiebloggarna. Men nu vet jag bättre. Det är ju för att deras blogginlägg är som ett polyesterbärande och idominkladdigt avsnitt av Dynastin som jag inte kan sluta läsa. Det är Alexis Colby och Krystle Carrington i omöjliga löshårstestar och plagg från Gina Tricot. Inlägget hos Dessie om slagsmålet som utbrutit på en hemmafest (ja, eller chillkrök som det heter nu för ti'n) tar liksom kakan.

För den oinsatte: Några tjejer snor Dessies läppstift. Bara här känner man ju att okej, läppstift liksom? Inte läppglans eller annan age appropriate make-up. Utan inte mindre än två damiga läppstift blir stulna under denna sofistikerade chillkrök. Under ett stort showdown beslutar sig Dessie för att det enda rätta är att hävda sig meddelst sin mycket dyrbara klocka:
å när vi stod där ute och snackade om att de snott mina saker så tog jag av min guees klocka och börjar vifta med den och skriker "Ska du inte ta den här äkta Guees klockan också!? Kostar bara 4,000 Kr..!"

Ett rungande PWND hördes säkerligen eka över Stockholms innerstad.

Även om Alexis säkert skulle kunna tänka sig att dingla med ett diamanthalsband från BVLGARI framför Krystles välfönade lugg så slog inte Dynastinparallellerna mig förrän dramat utvecklar sig ytterligare och Dessie hämtar förstärkning. Förstärkningen består bland annat av till och från-bästisen Paow som inte tvekar inför lite härligt handgemäng. Och nu, det är nu det blir Best of Dynastin av hela bloggposten:
Och Paulina som hade längtat efter att få bråka med dem brudarna springer fram och slår bruden som slog mig och drog av en klump av hennes riktiga hår.

När två brudar slåss så att håret ryker, då mina damer och herrar befinner vi oss i ett avsnitt av Dynastin. Så är det bara. Man känner lite att z0mg, hur ska detta sluta? Det slutar såklart bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Verkligheten överträffar i sanning dikten när tjejen som får en snyting slår tillbaka och drar av en tuss av Paulinas hår:
men som tur var tar Paulina bort löshåret och börjar provecera och säger "Tyvärr, jag har löshår. Synd att du inte kunde bättre stumpan!"

ALLTSÅ! Det är så jävla OFF THE HOOK! "Som tur var..", som tur var tar hon bort löshåret och börjar provocera med sitt dinglande löshår i högsta hugg! Jag dör, det är så bra! Stackars kompisen som försöker medla får också några snytingar och då får äntligen Dessie nog och avslutar det hela på ett i sammanghanget mycket passande vis:
Men då blev jag irriterad och sprang och hämta en stor pinne, som var lika stor som mig och börjar svinga den mot henne tills hon sprang iväg...

Där står alltså lilla orangea Dessie och svingar en stor pinne efter läppstiftstjuvarna samtidigt som Paulina förbannat hytter med sitt löshår. Jag känner såhär: eftertexter. Jag behöver eftertexter för det är så jävla filmiskt.

Ah. Apalling Trash kunde inte gjort det bättre...
13 kommentarer:

André sa...

Jag skrattar högt nu. Otroligt, roligt!

Liza sa...

Men jag VEEEEET! Jag garvade så jag nästan dog, men jag garvade mer när jag läste din sammanfattning! Har du hört att Kissie ska sluta handla på Gina Tricot för att det är för billigt? HAHAHAHAHAHAAH!

victroll sa...

Har ni sett det här förresten? http://www.monotoni.se/bass/2009/10/obama-omger-sig-med-ondska/

victroll sa...

Alltså serre. Kan vi inte göra att konstkramspanorama av det här?

Bel Hamim sa...

Hahahahahahhaa!!! Tack för en bra start på dagen! :)

Lena på ekonomin sa...

En air av det ljuva livet.

Daniel sa...

Hahaha, detta är nog by far det roligaste jag läst! Tack för att du sammanfattade det så att jag slapp läsa igenom allt själv. :)

Illustratören sa...

Hahahaha, åååh du är så braaa!

eff sa...

Här sitter man och försöker fria i kommentarsfältet och folkvett.se bara vägrar.

Skraphogen sa...

Ni är så gulliga att jag dör!

Eff, jag säger ja! När drar vi till Little White Chapel?

eff sa...

Närhelst du vill kommer jag susande på min korgförsedda cykel. Du bär väl minst en kilometer tyll?! Annars får det va.

Skraphogen sa...

Minst! Annars är det ju ingen utmaning att cykla till Vegas.

eff sa...

Jag ska olja fracken och stryka kedjan eller hur det nu är man gör, jag har tappat koncepten likt en reklamare med svaga nypor.