fredag, oktober 30, 2009

Blast from the past.

fredag, oktober 30, 2009
Ja det skrivs ju som bekant ingen Idolblogg detta året (eller jo, i rättvisans namn så gör det väl det, men ingen som räknas if you know what I'm saying). Jag och Liza har mumlat något om att det nog är lika bra, årets upplaga väcker av någon anledning än ilsknare reaktioner hos oss än förra årets. Jag menar kom igen - Erik?? Svenska folket, ni kan bara inte mena allvar?

Så ser jag att ikväll bjuds det Las Vegastema i Idolstudion. Vet ej hur jag ställer mig inför detta. Å ena sidan är det ju typ bästa temat i Idolsammanhang någonsin, det tycker jag verkligen. Å andra sidan kommer vidrigheter som Eriks tolkning av Dusty Springfield med största säkerhet framkalla ett svårt illamående och eventuellt lite yrsel hos undertecknad (tur jag åt tidig middag).

3 kommentarer:

Katarina (bjooti, splodgy...crazy bloglady) sa...

Alltså allvarligt talat. Varje gång jag tittar på årets upplaga av idol så undrar jag, om detta inte är något vridet skämt. Att man tagit ut de absolut sämsta bara för att skoja till det lite granna. Vara en smula crazy, Det finns så mycket att säga, om typ alla av dem, och väldigt lite är positivt. VÄLDIGT lite.

snarky sa...

eh asså jag gillar ju kindbenen (och med kindbenen menar jag självklart erik) och jag står NÄSTAN för det...host host host men min favorit har hela tiden varit tove.

men annars anser jag att idol max kan gå vartannat år för sverige har ju helt klart inte tillräckligt med talanger. kanske till och med bara vart femte.

snarky sa...

förresten ser jag anna book potential i camilla, hon kommer gråta ut oräkneliga gånger och slutligen kommer man ha glömt bort varför hon blev känd från första början och hon kommer älska varje sekund.