tisdag, mars 02, 2010

Faghag.se

tisdag, mars 02, 2010
En annan traumatiserande Sims-historia är när jag skapade Sue Ellen Ewing. Hon hade en pastellspräcklig långklänning, vita pumps och pärlhalsband. Jag byggde ett helt South Fork till henne, vilket alltså betyder att jag lade ner en jävla massa tid på simmen Sue Ellen.

Så en dag när Sue Ellen softade runt med en coctail i handen så hade en guldlampett gått sönder på South Fork och jag kommenderade Sue Ellen till att byta glödlampa. Så ba fick hon en elektrisk chock och dog. Blev så jävla sur alltså.

3 kommentarer:

Sara BE sa...

Det är klart hon gjorde. Det var ju helt "out of character" - du skulle ha ringt en elektriker åt henne istället.

Skraphogen sa...

Det är liksom tacken man får för att man försöker implementera lite girl power i vardagen!

Rasande Rose sa...

Hahaha detta får mig osökt att tänka på min käraste vän som fixade ett sådant Sims-hus med 7 av sina närmaste vänner som var och en ärades med en sim-gubbe.
Min lilla gubbe, alltså jag, lyckades bli ovän med en av dom andra inneboenden så han stack, för alltid. Spela gitarr jättedåligt så alla andra gick omkring och höll för öronen och var asförbannade. Elda upp köket när jag skulle laga mat så min vän fick "deala" med liemannen att ge mig en ny chans och fick mig tillbaka. Elda upp köket igen och denna gången var inte liemannen så medgörlig så jag kom tillbaka som zombie och fick ta matlagningskurs.

Familjen fick också ett barn som socialen hotade att ta ifrån oss.

Den historien får mig alltid skratta rakt ut:)

Hittade din blogg imorse och fullständigt älskar den!
Ville bara säga det.