torsdag, juli 23, 2009

Men åh (och en liten spoiler alert!!!)

torsdag, juli 23, 2009
Något jag sitter och upprörs över såhär i sommartider är alla som menar att nya Harry-filmen är dålig eftersom att den inte har något riktigt slut. Eh. Det hade väl inte boken heller? Ni-vet-vem kolar, Harry ger sig fan på att han ska leta reda på de resterande horkruxarna (vad heter dom på svenska egentligen?) och Hermione och Ron tänker haka på. Framtiden är oviss, vad ska egentligen hända?

Gud, jag och Liza var så upprörda att vi fick ha långa terapisessioner över ändlösa koppar kaffe och take away-lunch i hennes gamla butik sommaren boken släpptes.

Så har folk mage att påstå att slutet på filmen inte är till belåtenhet, herre, det är väl en del som är trogen boken om någon.


*fangirl_87*

3 kommentarer:

frebro sa...

Svenska: "Horrokruxer" (http://sv.wikipedia.org/wiki/Horrokrux)

Skraphogen sa...

Just det! Tack. Hade ont i Wikipediafingret när jag skrev.

Linda sa...

Åh vad jag längtar efter att se den...! Men det går inte riktigt ser du, jag har en liten gnom som behöver ha mjölk alltför frekvent för att jag ska kunna bevista en biosalong med gott samvete. Bu. (Jag menar naturligtvis inte att jag hellre ser en film än snuffar på min bebis huvud, men det är ju rätt frustrerande att filmen egentligen skulle haft premiär typ november förra året när jag fortfarande hade kunnat se den på ett tämligen okomplicerat vis.) Endera dagen tar jag till olagliga medel för att släcka min Harry Potter-törst. Toodles.