måndag, juli 06, 2009

Festival via sms.

måndag, juli 06, 2009
Sist jag åkte på äkta festival, dvs med tältande och allt vad det innebär, var 2004 då jag och vapendragaren Liza åkte till Arvika och äcklades av i princip alla omkring oss. Mitt mest bestående minne av festivalen, förutom att det absolut inte gick att använda toaletterna på campingen, är att vi båda var så chockade över att Arvika inte hade något H&M. Sådana är vi. I år åkte Liza till Arvika med sin karl, jag satt hemma men kände mig ändå delaktig i festligheterna tack vare en gedigen sms-rapportering.

Utan further ado, jag presenterar: Arvikafestivalen upplevd via sms.

2009-07-03, 11:27
"Det finns fortfarande inget hm i Arvika. Det finns bara lindex och kapp ahl. Undra på att folk klär sig som de gör."

2009-07-03, 21:29
"Sloganen på taxin här är 'arvika, mer än festival'. Alltså NEJ! Folk här är retards. Minns du pöbelfesten på KW? Samma nu. ALTSÖ DE DÄRA DÄPÄCHE, DÄ Ä NO BRÅ!"

2009-07-03, 21:36
"Men alltså. Seriöst. Folk kan inte svara på frågor heller. Finns d ett willys elr dylik stormarknad? NÄJ. Nähä, ingen ica? JOO DÄ FINNS DÄ EN. Men aaargh! Tänk dig att alla frågor får dylika svar av locals. Ingen vet var ngt finns. Hallå, ni har 15 butiker! Hur e d möjligt?"

2009-07-03, 22:05
"Alltså d va precis en kille som var nära att spöa björn! Om jag ser honö nära mitt kött igen ska jag få ögonen utpetade med nyckel, jag skiter i om det blir fyllecell. jävla idiot! Alltså i will KILL HIM! Aaaaargh!!!"

2009-07-03, 22:15
"Men nu är d DM obh nu drar jag från ölhagen och idioterna som prioriterar öl över musik och hänger med DE RIKTIGA FANSEN, FÖR I HELVETE! Suck mx dick, cp-locals!"

3 kommentarer:

Huskatt sa...

Tycker mig kunna spåra ett visst missnöje över bristen av H&M...:)

jens sa...

Jag känner exakt likadant inför Stureplan. Skillnaden verkar vara att jag ger fan att åka dit...

(Nej, jag bor inte ens i Värmland,)

entpir sa...

haha! Värt att veta är att nästan alla i själva Arvika undviker festivalen. Merparten av arrangörerna bor i Karlstad och gbg, liksom besökarna. Det kan förklara varför "locals" inte vet var ngt finns ;)