torsdag, juli 23, 2009

Härmed är Harry Potter-bloggandet avslutat för denna gång.

torsdag, juli 23, 2009
harry_potter_and_the_half_blood_prince_albus_dumbledore1.jpgÄr det bara jag, eller är inte Dumbledore extremt het i Half-blood Prince? När han först dök upp på duken så kände jag bara hell-o sugartits. Kan det vara stylingen? Är det månne skäggsmycket och hans glamrockiga robe som gör 'att? Inte ens hans mögliga hand fick mig att skygga! Det hela var en mycket märklig upplevelse. Jag har mig veterligen aldrig tyckt att Michael Gambon rent utseendemässigt är särskilt mycket att hänga i den ytliga julgranen, så det måste ju vara själva karaktären Dumbledore som attraherar.

Är det min gamla vurm för grått hår som plötsligt har slagit ut i full blom kanske? Kommer jag bli en såndär som börjar annonsera efter äldre gentlemen med grått långt hår, för att sedan be dom ta på sig någon gammal lajvartrasa och hytta med en björkkvist jag samlat på mig i dungen utanför huset? Huka er, det känns som om Pandoras ask har öppnats på allvar!

3 kommentarer:

Helena sa...

Är inte ALLA jävligt mycket hetare än vanligt i den här? Jag brukar ju inte vara den som är den när det gäller Harry Potter (eh jag har en nakenbild på Daniel Radcliffe i plånboken and I'm not afraid to use it) men jag blev fan lite svettigare än vanligt när jag såg den. Kände mig tom manad att ta mig an tvillingarna Weasly. Det kanske var något med ljussättningen?

Johanna sa...

Jo, du har nog rätt. Med ett undantag! Min peddofavorit Ron Weasly. Han var så sjukt mycket hetare på omslaget som jag bloggade här: http://www.folkvett.se/skraphogen/2009/03/won-won-indeed/ och gav mig inte alls samma thrills som i till exempel PoA och GoF (då satt jag bara och typ *swoon* växlat med att googla NAMBLAs supportnummer).

Kanske verkade han bara mindre het eftersom att alla andra var så oväntat heta? Måste forska vidare i detta!

Virvla sa...

asså jag har ju en erkänd gubbfetish men inte ens jag tände till på dumbledore...kanske är jag bara inte i form?