måndag, oktober 27, 2008

Pms-bloggen.

måndag, oktober 27, 2008
Jag såg Låt den rätte komma in igår. Jag vet att jag älskade boken helt förbehållningslöst när jag läste den, jag blev liksom helt golvad och kunde inte sluta yra om hur sjukt bra den var. Jag kan dock inte komma ihåg att jag någon gång i samband med läsandet av boken satt och snyftade på sant blödigt Johanna-manér. Därför var jag helt oförberedd på att jag skulle känna mig så jävla grinfärdig hela filmen igenom. Jag satt med en stor gråtklump i halsen i hela den timme och de 54 minuter som filmen varade. Tur att salongen var proppfull med besökare annars hade jag väl ylat högljutt och snutit mig i halsduken. Nu undrar jag om filmen verkligen är så sorglig eller om jag har pms. Kanske en kombo.

För övrigt satt det en snubbe bredvid mig under filmen som hade på sig sin tjocka täckjacka hela filmen igenom. Ba svettas much?

1 kommentarer:

dinajel sa...

Jag läste boken för första gången nu i helgen. Sjukt bra! Jag läste Människohamn förra helgen. Också riktigt riktigt bra, men Låt den rätte var bättre. Nu måste jag se filmen, plus hoppas på att dom filmatiserar Människohamn (finns tydligen planer på det).

Kommer du till 90-talsfesten på villan nu på fredag 7 nov? Tydligen finns det planer på att dra ihop massa gamla hedrisar. :)