fredag, maj 30, 2008

Skräphögen har ett Saida-moment.

fredag, maj 30, 2008
Alltså det här låter helt sjukt, men det gör det inte desto mindre sant. När Prideminglandet var över igårkväll, då dök bandet i YouTube-videon nedan upp på Café Opera. Jag kanske är synsk?

Det måste även vara en av de mest oortodoxa gästblandningar som någonsin huserat tillsammans i lokalerna. Prideminglare, KISS Army och typ brats vid champagnebord. Det var en studie i sällsamhet att betrakta samspelet alla emellan. Många mer eller mindre kända ansikten befann sig i lokalen och det var ändå jävligt spännande att gissa vilket mingel de tillhörde, Pride eller KISS?

Jag blev hur som helst starstruck av tre personer: Birgitta Stenberg (Pridemingel), Fredrik Lindström (KISS-mingel) och Tjockisbraten (oklart). Kan dessutom konstatera, i sann Se & Hör-anda, att Anton Körberg är ungefär ett helt huvud längre än vad jag trodde, att Martin Rolinski är en jävligt het tamale irl och att allas vår Karl Martindahl har gått ner ungefär 20 kg i vikt och numer bär solglasögon inomhus som den superstar han är (ironiflaggan i topp hörrni!).

Ja. Gene Simmons var ju väldigt lång. Hans hår såg lite ut som Reidars frugas i Rederiet. Bakåtkammat och hårdsprayat på ett sådant vis att inte ens den starkaste kuling skulle kunna rubba ett hårstrå. Imponerande.

2 kommentarer:

Sulla sa...

"Dress code: Rock'n'Roll!"

Joråsåatte...

Känner en Karl Martindahl, f ö. Han är kines. Eller korean, rättare sagt. Same same, but different. Göteborgare också. Och gammal satanist. Jag vet inte riktigt vad som är värst.

victor sa...

du förstår hur illa jag mår av avundsjuka för att jag missade det här? jag blev akut upptagen på annat håll (det gick bra). men damn, det är bittert bittert. allt jag fick av kiss army var ett gäng förvirrade norrköpingsbor i östermalshallen, med rock-tröjor, som sa "gu va dyrt" om allting de pekade på.