fredag, december 09, 2011

Satsuma gif MEGAFAIL

fredag, december 09, 2011
Jävla skitplattform som inte kan hantera animerade GIFs.


8 kommentarer:

eff sa...

Välj compose-läget, se sen till att markera bilden i editeringsrutan och klicka på "original size". Då ska det gå att lägga upp även animerade GIF:ar. Har jag för mig.

eff sa...

Alltså, vad jag menar men uttrycker på ett jävligt puckat sätt är att allt annat än "original size" är något Blögger pillat på, och när den pillat fattar den inte animationerna och gör det till stillbild. "Original size" är originalbilden, opillad, och bör funka.

Johanna sa...

Älskar när du är sådär teknisk! Av någon anledning hade Blogger bestämt sig för att dina kommentarer var skräppost, så de dök inte upp hör förrän jag gick in och avmarkerade skräppostetiketten. Har aldrig hört något så befängt?!

Johanna sa...

Men Eeeeeeff, det finns ju inget original size att välja? Bara liten, mellan, stor? Förut har det funkat att länka in bilder från externa webplatser, men det verkar inte heller funka nu. Blir GALEN!

Johanna sa...

I del tre av Johannas monolog om den extremt viktiga gif:en av en pratande satsuma: nu funkade det! Hade inte uppdaterat gränssnittet eller vad fan man säger och då fanns ju inte originalsizealternativet.

Tack Eff, du är bäzt. Puss.

eff sa...

Jag skrev kommentarerna och så försvann dom bara. Blev helt ställt, skrek och grät och kissade på mig. Skönt att det bara var fel i maskineriet.

Johanna sa...

Vafan, den där kommentaren hamnade OCKSÅ i skräpmappen. WHYYYYY?

eff sa...

Y U H8 ME?!?!?!