tisdag, september 21, 2010

Dark and difficult times lay ahead, Harry

tisdag, september 21, 2010
Vad säger man när människor som man delar land med petar ner valsedlar med namnet på ett djupt rasistisk parti i valurnor? När människor som man delar land med tror att samhällsproblemen kan botas genom att jaga ut muslimer ur Sverige "med morot och piska"? När jag går till jobbet och möts av elever som i vanliga fall inte känner sig jättevälkomna av svenska samhället och som nu fått det bekräftat svart på vitt?

Fy fan.

Har aldrig känt mig så övertygad om mina politiska åsikter som nu. Ska lära mig SD:s partiprogram utantill och inte försitta ett enda tillfälle att demontera deras politiska luftslott. Och det hade jag tänkt göra till tonerna av en totalt oskämmig kämparglödsklassiker, för inget säger 'upp till kamp' som hockeyfrilla och säckpipor!

We're not gonna sit in silence
We're not gonna live with fear

4 kommentarer:

Sleepless sa...

Håller med om allt.

Själv har jag oskämmigt tonerna av Dixie Chicks "I hope" i öronen varje morgon påväg till jobbet för min egen kämparglöd.

"'Cause our children are watching us / They put their trust in us / They're gonna be like us"

Dinajel sa...

Fy fan va grym den där låten är. Måste vara den mest episka låten genom tiderna. Minns när jag hörde den första gången när jag var liten hemma hos min kompis Martin. :)

Skraphogen sa...

Sleepless: Vi borde göra en kollaborativ Spotifyplaylist med kampsånger :D

Dinajel: Ja! Den är verkligen megaepisk!

Soni sa...

Meh. Det här är ju min guilty pleasure låt, du kan ju inte bara göra det rumsren. då måste ju jag hitta en ny.