onsdag, januari 13, 2010

VA FAAAAAAN 2.0

onsdag, januari 13, 2010
Nu ser allt konstigt ut. Jag har inte ens gjort några ändringar!

Obs obs framstår som person med seriöst grava tekniska störningar. Typ min kollega som fortfarande inte fattar hur man sparar en fil från mailen på datorn. "Var du såhär trög när du lärde dig det här", frågade hon mig idag. "Nej", svarade jag då, men jag är beredd att ta tillbaka det nu för jag lyckas liksom mörda hela bloggen utan att ens spara några nya inställningar!!

10 kommentarer:

eff sa...

Asså, det är rätt konstigt. Särskilt att bloggen omkonfigurerar sig själv. HAL, etc.

Eventuellt är det ditt tema (theme/skin/whatevs) som inte funkar med nya versionen av Wordpress. Annars kan man under Appearance>Widgets dra över grejer som länkar och sökruta och skit till en "sidebar". Kolla om det funkar. Med reservation för att jag är kass på Wordpress, har inte använt det alls.

Skraphogen sa...

Eff, du är *så* min favorit i hela världen. Låter sarkastisk, det är jag EJ! Jag flippar här framför dattan. Behöver moraliskt stöd.

Det måste vara så att temat inte funkar med nya versionen, för den där widgetsgrejen har jag dragit och flyttat och trixat och haft mig med (eftersom det var det enda jag kom på att göra). Skit!

eff sa...

Man kan provvisa hur ett nytt tema ser ut på bloggen, Preview, för olika teman (temata?). Den förhandsvisningen verkar använda bloggen så som den är konfigurerad. Kolla om länkar och sånt syns för ett visst tema den vägen, det borde ju funka. Så slipper du applicera det på livebloggen.

admin sa...

Jag sitter och fixar det nu.

/Apan

victroll sa...

temata! temata! bästa ordet i typ universum.

Skraphogen sa...

Apiz: Aj lavv jo. Titta vad normalt allt ser ut helt plötsligt!

Victroll: Du tar inte min ångest på allvar!!11

Julia sa...

Jag sitter fortfarande och typ laddar för att köra egen wp på egen server. Nu tar det nog ännu längre tid innan jag orkar/vågar.

eff sa...

PS: Jag vill ha All of me och Länklista över Arkiv. *som det var förut*

Skraphogen sa...

Jullegulle: Förlåååååt. Låt inte min inkompetens sätta käppar i hjulet för dig! You can do it! *rosie the riveteer*

Eff: Du vet. Allt för din skull, hjärtat mitt.

eff sa...

I kiss you!