tisdag, februari 15, 2011

Två psykon - en lägga.

tisdag, februari 15, 2011
Alltså haha, denna kyla tränger sig inte bara in i min hjärnbark och transformerar mig till surgumma av ohyggliga mått, den har även samma effekt på min sambo.

Det som igår var ett hushåll genomsyrat av harmoni och kärlek (obs ej pga Alla Hjärtans Dag, utan pga helt normala skäl) är idag pms-hyddan gud glömde. Vi lyckas alltså dra igång ett storgräl inom loppet av 5 minuter från att båda kommit hem. Han kom hem och typ exploderade i en skur av subbig attityd, varpå jag genast började försöka trumfa.

Störtskön nivå var det på detta storgräl också! Argumentationstekniken är något som dagisbarn skulle avundas, kan jag meddela. Det avslutades med att sambon gick omkring och ryade om.. ja, jag vet inte vad han pratade om eftersom att jag bara vrålade "YAP YAP YAP YAP YAP" så fort han öppnade munnen tillslut.

Och eftersom min sambo hatar vitlök så har jag nu hämnats genom att laga spaghetti aglio e olio. En extra stor portion. Som jag inte kommer orka äta upp. Och vars tallrik jag inte kommer orka diska ur. På minst några timmar. Mmm...vad synd.

Påminner mig om att jag borde berätta om den där gången jag hämnades hans osolidariska fyllebeteende genom att hälla ut hans coca-cola, gömma Resorben och slänga en hel limpa rostbröd innan han kom hem från en utekväll. Men det spar vi till en annan gång!

6 kommentarer:

TeachGirl sa...

Hahaha! Tack snälla för sammandraget. Skönt att höra att vi inte är ensamma. :-)

Jenky sa...

Men gaaaaaah! :D

Petter sa...

Jag brukar säga som så att kvinnan är från Venus och mannen är från Mars. Det är "ett talesätt".

Annan sa...

Det bästa som finns att läsa när de flesta skriver orimliga idylliserade historier om kärlek är berättelser från andras småsinta vardag. På allvar: detta ger mig mer tro på kärleken än allt jävla romantiskt bjäfs. Verkligheten FTW!

MW sa...

Annars kan man bråka om storleken på vardagsrumsmattan. Är båda trötta och griniga spelar det ingen roll om man bor i hus, det går liksom inte att komma undan tjafset genom att gå upp på övervåningen.

KarinH sa...

Pasta aglio et olio är den bästa hämden nånsin.