lördag, augusti 14, 2010

Jag tror det stavas J-o-a-n J-e-t-t ...

lördag, augusti 14, 2010
Kollade på filmen om The Runaways (så snygg, vill ligga med både Kristen Stewart och Dakota Fanning) och påmindes om en härlig screenshot jag tog för cirka 150 år sedan.

Det är ett kommentarsfält hos en stor tonårsbloggare som urartat då hon publicerat bilder på Kristen Stewart tagna under inspelningen av Runawaysfilmen och klagat på att Kristen har så fult hår. Hundratals tonårstjejer tog snabbt chansen att idiotförklara tonårsbloggaren och vissa lyckades med konststycket att idiotförklara sig själva av bara farten.På så vis är ju kommentarsfälten hos de tonåriga Barbiebloggarna ibland förvillande lika kommentarsfälten på t.ex. Aftonbladet. Endast medelåldern skiljer dem åt.

6 kommentarer:

Sara BE sa...

Åhhh, jag längtar efter att se den filmen! Har peppat jättemycket på bloggen! Sitter fortfarande och drömmer om biorelease men det verkar ju inte hända ...

Skraphogen sa...

Ja, jag gav upp och laddade ner den. Bra kvalle på filen, så det kändes som en win-win situation även om den nog hade varit fantastisk att se på bioduk.

Hade rätt höga förväntningar på Floria Sigismondi och jag tycker verkligen att hon gjort en riktigt snygg film. Jag hade nog inte fattat att den skulle vara så fokuserad på Joan Jett och Cherie Currie, de andra bandmedlemmarna är mest backdrop. Dakota Fanning var så jäkla bra, köpte henne rakt av som Cherie. Skulle kunna babbla på i evighet om vad jag tyckte och om varför jag tycker så (liksom hela grejen med coola tjejer och hur man själv gick omkring och ville vara David Bowie när man var 15), men lägger band på mig exakt nu!

snowflake sa...

*gapskrattar* åt replikskiftet i inlägget.

Sara BE sa...

Ursäkta dubbelkommentaren ...

Sara BE sa...

Nu har jag sett den!

http://0glorybox0.blogspot.com/2010/10/ch-ch-ch-ch-ch-ch-cherry-bomb.html

Sara BE sa...

Nu har jag sett den!

http://0glorybox0.blogspot.com/2010/10/ch-ch-ch-ch-ch-ch-cherry-bomb.html