måndag, augusti 02, 2010

En kommentar från en helt frisk människa.

måndag, augusti 02, 2010
Jag vet att vi alla vet att Aftonbladets kommentarsfunktion till största del nyttjas av människor som jag skulle definiera som mänsklighetens avarter, men den här kommentaren som återfanns under Elise Claessons spritt språngande krönika om singellivets faror är så rolig i allt sitt världsfrånvända vansinne att jag känner mig tvungen att dela med mig.Jämstäldhet är det bara idiotiskt att eftersträva, män och kvinnor blir aldrig jämnstälda, fysiskt omöjligt kanske möjligt för afroditer men inte för friska människor. Jämnvärdighet är en helt annan sak än jämnstäldhet, när man förstår skillnaden mellan dessa, vet man också vilken som bör efterstävas! Jämnvärdighet både kan och bör uppnås. Men jämnställdhet glömm det med det samma!Känner liksom att så mycket föll på plats med den här kommentaren. Jämnstäldhet är alltså bara fysiskt möjligt för afroditer. Vi friska människor får tydligen satsa på jämnvärdighet i stället. Ska tänka på det, nästa gång jag propsar för feministiska idéer.

Mvh,
en frisk jämnvärdig människa. Obs. Ej afrodit.

6 kommentarer:

Sulla sa...

Sådana där personer får mig verkligen att kämpa hårdare för att uppnå mitt livs mål, dvs 1) supa/knarka ner mig så mycket att kontakt med resten av världen och alla motmänniskor är en omöjlighet, eller 2) flytta (långt långt långt) ut på landet till en gammal missilsilo fullastad med konserver, vapen och NRA-tröjor och skjuta på allt på två ben som rör sig i närheten samt skratta när kärnvapenkriget kommer.

Eller båda två samtidigt.

Liza sa...

Alltså kommentarsfunktioner. The point? Det uppstår fan en gång på miljonen intressant diskussion!

Skraphogen sa...

Sulla: Hear, hear!

Liza: Men utan dem, vad skulle jag då sitta och hånskratta åt om dagarna?

annahita sa...

jag är helt för att stänga av kommentarsfunktionen på samtliga tidningars nätupplagor. de utgör en allvarlig risk för min mentala hälsa.

Liza sa...

skräphögen: true. skulle jag ens ha en blogg om de försvann?

Bel Hamim sa...

Rättelse; du har ju varit en Afro-dit(e) en gång i ditt liv i alla fall.