onsdag, april 07, 2010

Något jag absolut inte hade fattat:

onsdag, april 07, 2010
att Magnum Gold faktiskt är guldfärgad. Så fab. Liberaceglass, liksom! Men varför heter den Magnum Gold ?! ? Det är väl nog konstigt att använda sig av interpunktion i ett glassnamn, men att dessutom använda sig av frågetecken + utropstecken... Kanske är det ett försök att bygga upp någon sorts stämning innan man river av papperet? Man går där med sin glarre och ba "åh nu ska jag prova Magnum Gold, göööva spännande, undrar varför den heter just Gold?" och glasspapperet bekräftar på något sätt den här spända förväntan med sitt Magnum Gold ?!. Det är som att pappret skriker ut MAGNUM GOLD ?! och så sliter man av pappret och möts av en glass som är doppad i guld och som i sin vräkiga utstyrsel bara vrålar: MAGNUM GOLD !!. Vinst varje gång.

4 kommentarer:

Oscar sa...

Haha, du är så jävla AWESOME

Jenky sa...

Haha, det där har jag inte heller förstått. :D

eff sa...

Dom borde använt interrobang. Och glassen borde varit formad som en pissoar. Jag har länge tyckt att det behövs mer dada hos GB.

Anna sa...

Frågetecknet är en säkerhetsåtgärd från glassjätten. De vågar inte påstå att det är guld, for real. Tänk om någon skulle tro att det verkligen ÄR guld, och sen stämma dem och ba "Det är ju inte ALLS guld det här!" Den är inte ens god. God som i "god?"