söndag, juni 26, 2011

Jag berättar lite om min ansiktskräm och hur den luktar.

söndag, juni 26, 2011
Jag känner att ett stort problem i mitt liv just nu är min ansiktskräm. Well you don't say, tänker ni nu förstår jag. Låt mig utveckla mitt resonemang:

Har en härlig billig ansiktskräm från Boots som ger mig ett ansikte med hy så len som en bäbisrumpa. Underbart. Jag har svårt att hitta ansiktskrämer, då min hy mest påminner om ett psoriasisdrabbat russin. Min feja är extremt torr. Extremt. Och denna mirakelkräm gör att den är mjuk och gosig som när man var i sin fysiska prime (typ.. 17?). Problemet är bara att den luktar för jävligt. Och den luktar starkt. Faktum är att min ansiktskräm luktar lite som en 15-årig kille som lånat storebrorsans Fahrenheit och i ren testosterondimma stått och sprutat parfym på sig själv oavbrutet i minst 5 minuter. Mmm.

Jag undrar i mitt stilla sinne om Boots har någon tanke med det här? Typ: den må vara billig och bra, men den stinker billig parfym - moahahahaha you can't have it all, ditt snåla fåfänga as!

Så kan det nog vara. Dra åt helvete Boots. Nu går jag och min stinkande feja och lägger oss.

6 kommentarer:

Mirijam sa...

Men JAG VET! Jag har ett riktigt kick ass-silverschampo från USA som gör håret vitgrått i ett kick, men STANKEN! Alltså verkligen riktigt gammal kärringparfym! Och den FÖRSVINNER ALDRIG. Mitt bubbelgumsschampo från Bed Head (som luktar så smaskigt att man får akta sig för att inte börja äta det i duschen) försvinner på en kvart men inte det här. Så man får se polsk ut och lukta gott, eller vara vit och fin och lukta gammal apa. Skit också.

Johanna sa...

Det är en jävla OUTRAGE! Det är vad det är. Annan jobbig grej på samma avdelning är ju när man har ett schampo som luktar urgott, och ett balsom som.. inte luktar lika urgott. Buuu.

Anna Nio sa...

Jag är själv också torrare än Arrakis, men har hittat en kalasbra kräm som heter Canoderm, finns på Apoteket. Tack vare rigoröst nyttjande av denna, såväl morgon som kväll, fick jag fanimig inte en enda torrfläck förra vintern, huzzah! Den luktar dock inget vidare heller, men inte på grund av excessive parfymering, utan snarare motsatsen. Den luktar typ, ja vårdcentral, ungefär. Ospecifik, övergående kräm-lukt kanske är bättre än förortskicker utan luktsinne?

Och trots förvarningen om stanken är jag ändå nyfiken på vad din kräm kan heta...

Johanna sa...

Aha! Jag har tidigare använt.. vad fan heter den.. Miniderm! Den är till för barnrumpor, egentligen, men är det bästa jag vet när huden är på väg att typ ramla av.

Min Bootskräm heter Boots Vitamin E Moisture Day Cream. Den finns på Boots i Sverige och går på typ 40 spänn (sist jag kollade).

Anna Nio sa...

Aha, ska kika in på ett Boots och ta en ordentlig sniff, då. Om inte annat kan det ju väcka en ordentligt ifall man är trött efter jobbet, kanske.

Och du, om du är sugen på att testa kan jag också tala om att Canoderm finns i en stor fucking pumpflaska, på en liter. EN LITER. Well, i alla fall om man får den på recept, annars vet jag förvisso inte om de törs låta kreti och pleti handla så mycket smörjmedel utan en läkares godkännande. Men fatta: en liter!

I övrigt: bra blogg, hittade just hit och trivs redan förträffligt. :)

Johanna sa...

Haha, eventuellt att den kan dubbla som luktsalt, ja. I alla fall när man har den insmetad i hela fejset.

Ska lätt testa Canoderm. Älskar tanken på en liter ansiktskräm - take THAT vinterhyn!!

Tack så jättemycket! Du är så välkommen så :D