onsdag, mars 16, 2011

Laga mat - a beautiful mind style.

onsdag, mars 16, 2011
En annan sak jag har lärt mig om bloggande, inte genom chai latte-driven bloggcoachning denna gång utan genom gammal hederlig slutledningsförmåga, är att alla framgångsrika bloggare bloggar om sin mat. Det måste alltså vara ett säkert kort för någon som vill göra succé i det häringa "cyberspace" som alla pratar så mycket om.

Tänkte på det när jag lagade en skönt personlighetskluven middag idag. På ena halvan av tallriken: fetaostsallad. På andra halvan av tallriken: stekt marinerad quornfilé med bea. Hur tänkte jag där? Är jag lite mensig? Drabbades jag kanske av en liten stroke när jag handlade på ICA? Jag vet inte.


Här borde jag naturligtvis posta en bild på denna märkligt komponerade middagstallrik, men en förutsättning för att jag ens skulle kunna skriva detta var att jag åt upp maten. Men man måste ju ändå ha en bild ju!

Därför:



5 kommentarer:

Bel Hamim sa...

Aaah, vad söööt! Som en sälpingvin.

Victor Bernhardtz sa...

men alltsååå! du borde etablera hashtagen #sälnytt för sån't här.

Johanna sa...

Det här är den bästa bilden jag vet. Jag tröttnar a-l-d-r-i-g på den.

Jenky sa...

SÄLEN!!!!!!

Anonym sa...

Bästa sälbilden! En stor anledning att läsa din blogg är alltså alla dessa braiga bilder. Och dina roliga texter. Hurra!