måndag, april 25, 2011

Where do I begin?

måndag, april 25, 2011
Inte för att mina intentioner är att den här bloggens sorgliga existens enbart ska byggas på screencaps från Aftonbladet eller så, men det är sjukt svårt att inte vandra den vägen när detta är vad som möter mig när jag besöker denna fördömda sida:



Vart börjar man? Med att konstatera att Dolores Umbride tydligen är kommunalråd i Nordmaling nu för tiden? Eller kanske med att undra vems röda hårfärg som kom först - Ulla-Majs eller hennes dockors? Är det rent av en liten Ulla-Maj som Ulla-Maj så muntert håller i sin famn? Kanske kan vi nöja oss med att konstatera att vi inte ens behöver läsa artikeln för att ana oss till Ulla-Majs mörka sidor; det räcker med att se den på väggen uppspikade kulturtantsråttan.

Oavsett så kan jag definitivt konstatera att jag kände mig lättad å mina egna vägnar när jag insåg att det inte var Ulla-Majs frivola approach till mode och make-up som ansågs vara en fara för arbetsmiljön. Nu har jag visserligen inte rött hår längre, men det är väl också i princip det som skiljer mig och Ulla-Maj åt, rent estetiskt.

2 kommentarer:

Like A Bad Girl Should sa...

Men den här kärringen ser ju ut exakt som jag gjorde i mitt röda hår?! AAAAH!

Johanna sa...

Vi är alla Ulla-Maj.