onsdag, december 31, 2008

Let's start from the very beginning.

onsdag, december 31, 2008
Det är liksom Miami Ink hela dagen på Discovery Travel & Living! Från allra första början. Nu ska Yoji göra sin allra första tatuering på en betalande kund, och Kat joinade liksom teamet för typ två avsnitt sedan. The good old Miami Ink days, med andra ord. Åh hur ska jag hinna klämma in en powernap och hårfärgning nu?

tisdag, december 30, 2008

En milstolpe i mitt liv:

tisdag, december 30, 2008
Börjar vid 27 års ålder använda ansiktsprodukter som är age fighting.

måndag, december 29, 2008

Känslan stannar kvar länge.

måndag, december 29, 2008
Okej, okej, okej, ändå en så fin betraktelse över livets till synes oändliga ironi. Sitter på en iskall buss som tar mig runt hela Oahu för det facila priset av 2 dolares. Tittar ut genom fönstret på den grå inlandsstaden Wahiawa. Dog the Bountyhunter har för övrigt lärt mig att det inte är ett toppenställe, Wahiawa heights är ett av Oahus värsta områden. En stor pickup kör upp bredvid bussen i bilkön framför rödljuset. Den har ett litet klistermärke som det står I <3 Jesus på och registreringsskylten BRN AGN. Här snackar vi frälst. Efter två sekunder kör en bil upp bredvid Jesus-pickupen. Det är en helt vanlig bil, utan pimpad registreringsskylt. Dock med registreringsnummer 666. Jag bara: "KODAK MOMENT!", men hann inte få upp kameran innan rött blidde tille grönt och vi körde vidare mot nya horisonter. Dock - ett semesterminne jag bär med mig i hjärtat.

lördag, december 27, 2008

Förresten.

lördag, december 27, 2008
Alltså jag är så jävla hemma. Men jag är lite upptagen med att vara förkyld och att ha begränsad internetuppkoppling för tillfället. Inte för att ni sitter framför dattaskärmarna ändå, men i alla fall.

tisdag, december 09, 2008

Okej..

tisdag, december 09, 2008
Rufus Wainwright ar hos Martha Stewart och han har med sig hela familjen and they are all wearing ski sweaters!! Freakfaktorn ar skyhog men det ska va Rufus till att se ashet ut i en javla ski sweater.

måndag, december 08, 2008

Rapport fran himlen

måndag, december 08, 2008
Igar promenerade vi langs med hela Waikiki beach som ni ser pa bilden dar nere. Solnedgangarna ar rosa och har och dar dansas det hula. Jag tror jag stannar har horrni.

onsdag, december 03, 2008

Say hello, wave goodbye.

onsdag, december 03, 2008


Nu drar jag. Stockholm - London - Las Vegas - Honolulu. Har på mig min mentala bastkjol. Au revoir!

Bitch got hired!

Hallå, jag har fått jobb! Direkt efter examen! Okejokej, bara ett vikariat - men ett heltidsvikariat som sträcker sig över hela vårterminen! Utropstecken!!!!!! Åh alla mina små knäppa teens, vad härligt vi ska ha det.

Obs, påminn mig om denna glädje i januari när jag har prestationsångest över terminsplaneringen och i mars när jag tröttnat på alla kids och bara vill typ *bo i en sandgrop i öknen*.

tisdag, december 02, 2008

Statusrapport.

tisdag, december 02, 2008
Men ohmigod! Åker på torsdag och tro FAN att det känns som om en förkylning ligger och lurar. Imorrn är det jag som går till Apoteket och köper en skitstor kartong med Esberitox. Någon som har några grymma husmorstips på lut?