måndag, augusti 25, 2008

Three is the magic number.

måndag, augusti 25, 2008
Tre uppenbara tecken på att jag har PMS:

1. Börjar nästan grina åt en lite ensam tafatt dansande transa i tufsig peruk, alldeles för kort kjol och silverballerinas.

2. Börjar nästan grina åt att en man i 50-årsåldern är uppe och jobbar kvart över tre på natten med att dela ut DN till äckliga mediafamiljer med bostadsrätt "nära grönområde" för en lön som säkert inte ens räcker till espressomaskinen som står i de äckliga mediafamiljernas nyrenoverade kök med takspottar.

3. Börjar nästan grina åt Divine Comedys cover av Make it easy on yourself i iPoden och måste tårögd mima med när jag går längs med trottoaren.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är också galet hormonell. Grinar åt att mjölken skar sig i mitt te. Stabilt...

Anonym sa...

Jag läste "trana" i stället för "transa". Det blev en än mer spännande syn.

Anonym sa...

Hehe, känner igen det där!
Men du! Jag har en liten fråga, skulle inte du kunna tänka dig å göra en blandskiva som jag kan ha med till förlossningen? ELler två, en lugn och en lite mer..peppande? :)

Johanna sa...

Annelie: Haha, men ibland är allt bara k-a-t-a-s-t-r-o-f. Eller så är allt oändligt sorgligt. Ibland en kombo, då är man verkligen på topp!

Magnus: Ahahahahaha, faktiskt jeteroligt!

Jofnanna: Men THE PRESSURE kvinna! Men I fix, så klart. Åh vad roligt! Tusen pussar på dig och lillbebben i magen.

Anonym sa...

Haha, ja men jag har varken fått nåt blandband eller cd av dig som jag inte gillat ju! Skivorna du gjorde när jag fyllde 25 tex, har både jag och Anders lyssnat på hur mkt som helst när vi kört bil :)

Annars då? Fika nåndag?

Anonym sa...

Pms:en är inne på övertid. Jag har shoppat loss på tre olika preparat på hälsokosten idag. Man fick tydligen blanda.