lördag, mars 08, 2008

Pardon my french alltså.

lördag, mars 08, 2008
Ursäkta mig så jävla mycket, men hur i helvete har jag missat tv-programmet Thorsten Flinck läser rysare på Tv4+??

Programbeskrivning: "Skådespelaren Thorsten Flinck läser, med inlevelse och intensitet, ett urval av skräcknoveller av både svenska och utländska, kända och mer okända författare."

Med inlevelse och intensitet! Till skillnad från annars, när Thorsten uttrycker sig samlat och med visst distanstagande! Jag är inte den som är den, men känns det inte som om Thorsten Flinck ber om lite senap till korven med just "inlevelse och intensitet"? Känns det inte som om han frågar sig själv om han glömde spisen på med "inlevelse och intensitet"? Är inte "inlevelse och intensitet" själva kärnan i Thorsten Flincks vara? En gång insåg jag och Victor att vi stog bredvid honom på en tunnelbaneperrong vid Slussen, mitt i natten. Jag, Victor, Thorsten och några till stog i en uppskattande halvcirkel och lyssnade till Rebell-Robbans senaste hit medans vi väntade på vårt tåg, och fastän han inte sa ett ord så stog han bara där med "inlevelse och intensitet".

3 kommentarer:

eff sa...

Man kan göra en hel massa roliga Flick-sketcher. "Thorsten bajsar." "Thorsten dammsuger."

Det räcker om de är trettio sekunder.

Jag drömmer att han har så pass mycket självdistans att han kan ställa upp själv. Eventuellt kan man ju förbereda med en femhunka och en tunna med hårbalsam.

eff sa...

FliNck. Før helvede.

Anonym sa...

http://www.youporn.com/watch/157460

Tar föregående inlägg till ännu fler nivåer - se klart klippet för maximal... njutning/C