lördag, februari 23, 2008

It's all over the front page, you give me road rage.

lördag, februari 23, 2008
Alltså ursäkta mig, men man vet att panschisfaktorn är skyhög när det som oftast ger en äkta road rage är när text-tv inte fungerar som det ska. Typexempel: Spännande rubrik om något som hänt, s 111. Man knappar in 111. Det tar tjugo minuter för bläddraren att hitta 111. Man väntar tålmodigt på den spännande nyheten. Sida 111 kommer upp. Sida 111 handlar om amerikanska börsen eftersom något jävla rötägg på text-tvredaktionen har programmerat fel. Man ba NAAAHHRARRRGRHGHRGRÖÖÖRGRUGRURGURRRRRGH eftersom det inte går att bläddra sig igenom samtliga 60 sidor av nyheter och hoppas på att den där spännande ska dyka upp. Den aggron är inte att leka med alltså!

3 kommentarer:

Sulla sa...

Mycket mycket irriterande, det där.

eff sa...

När jag fortfarande hade TV hatade jag de där bläddersidorna. Du vet 1(4). Tog alltid svinlång tid, och sen när man väntat hade den i 85% av fallen bläddrat förbi medan man surt tittade på programhelvetet för att ha nån distraktion.

För att inte tala om hela tjafset med sportresultaten, sidan 377 som ibland börjar på 376 när det är många grejer. Ska det va så jävla svårt att ALLTID ha 377 som startsida eller kanske BYTA till 376? Tydligen.

Nu gick mitt blodtryck upp. Tack som fan.

Carin sa...

Jag saaaaaaaaaaaaaaaaaaknar dig. Du skulle varit på fruttefesten. Den var right upp din hallongrotteally så att säga. Du får länka min hemsida om du känner den och jag är värdig btw. Jag skulle hemskt gärna ses a.s.a.y.h.t.p.a.w.

Pussolas, kramolas, legolas.

(Btw su har missat min snabbt övergående stil magdansös och min kärleksförklaring till vår exchef men Bel kanske har invigt.)