torsdag, mars 02, 2006

Tv-kväll.

torsdag, mars 02, 2006
Alltså INTRIGERNA i Floor Filler gör mej alldeles svettig. Eller så är det förkylningen. Jag har ju då verkligen en förkylning, till skillnad från Fredrik, som avslöjade att han fejkat en förkylning hela veckan och lagt sig i gruppkoreografin bara för att få chansen att battla ut sin partner, den lätt omogna och egotrippade Michaela. Jaa..vad ska man säga. Hon lär ju ha haft lite ågren eftersom hennes solo inte blev klart förrns häromveckan, då hon hela tiden litat på att Fredrik ska gå upp och battla om dom hamnar sist. Åh så jag har väntat på det här, väntat på att Fredrik ska explodera och sparka bakut. Vad passar då mitt blodtörstande sinne bättre än ett battle, som föregåtts av fighter och intriger? Söndagkväll är bokad.

Äntligen är Du är vad du äter tillbaka! Anna Skipper ger tillochmed mej dåligt samvete för min kostföring, jag kan bara ana hur personen hon faktiskt skäller på känner sej. Den stackars tjejen i dagens program dricker inte mindre än åtta (!!) stora glas latte om dagen. Alltså om jag dricker två stora glas latte en dag så mår min mage skit. Hur min mage skulle må om jag drack åtta under en dag kan jag bara gissa. Men dom här matbergen Anna lassar upp i början varje gång, som är någon sorts äckelvision av vad personen i kvällens program tryckt i sig under veckan känns så skeva. Vilken mat skulle inte se äcklig ut hopblandad på det där sättet? Nog för att en veckas konsumtion av pompa, kebab, räksallad, ris, nudlar, grädde och chokladkaka ser äckligt ut ner det ligger sådär på ens matbord, men det skulle väl bönor, dinkelpasta och grönsaker också göra. Det är ju inte själva maten som gör att det ser äckligt ut, mer mängden och det faktum att allt är ihopgeggat på ens matbord.

Man kanske skulle ha sig lite glass, jag är ju förkyld och frostar dessutom av frysen. Då är det okej va, Anna?

1 kommentarer:

Trött sa...

Glass är alltid, alltid okej. Jag låg och åt godis framför programmet och kände mig smal och snygg istället för onyttig och dålig. Jag förstår inte hur programmet kan motivera folk att gå ned, jag kände mig nyttig och slim efter att ha sett vad tjejen åt. Det gör mig ganska sorglig insåg jag nu.